co vravite na hru BRINK? podla mna to bude multiplayerova pecka, skoda toho datumu vydania, tesil som sa ze si ju zahrajem uz tento rok..
btw aby som nezabudol, co vravite na tieto stranky? pracujem na nich vo volnom case, a samozrejme, kazda poznamka co by sa dalo zlepsit, pripadne co tam nemusi byt, mi velmi pomoze.
http://www.brink.sk
vdaka!
BRINK THE GAME
Re: BRINK THE GAME
ziadne reakcie?? c'mon .. bez feedbacku sa neda posunut
optimalizovať na väčšie rozlíšenia/widescreen, inak zatiaľ dokonalý web
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ti je*e ako som sa zlakol toho vybuchu web vypada fajn,len by sa zisiel nejaky alert "stiste repro"
vdaka za komenty!!! tu hudbu stisim, naozaj je velmi nahlas;)
ohladom rozlisenia, stranky su v rozliseni 1440*936, mozno neskor ich zoptimalizujem aj pre rozlisenie 1920*1080, ale pre nizsie rozlisenia sa stranka krasne zobrazi.
takze, zvuk by uz mal byt ok, ale stale to chce fast internet connection... skusim aj s tym nieco urobit.
ohladom rozlisenia, stranky su v rozliseni 1440*936, mozno neskor ich zoptimalizujem aj pre rozlisenie 1920*1080, ale pre nizsie rozlisenia sa stranka krasne zobrazi.
takze, zvuk by uz mal byt ok, ale stale to chce fast internet connection... skusim aj s tym nieco urobit.
kedy bude fungovat co presne? pokial myslis hru, tak ta vyjde na jar 2011, no a stranky do tej doby by uz mali byt kompletne.HellAngel napísal:a kedy to bude fungovat?