Zdravim,
stretol sa uz niekto s tym ze pri kopirovani textu to je jedno odkial vlozi len prve pismeno kopirovaneho textu?
co s tym?
vdaka
Kopirovanie CTRL+C nefunguje
Re: Kopirovanie CTRL+C nefunguje
reset pc
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
reset? myslis reinstal?newmi napísal:reset pc
no nenapisal si ci sa ti to deje aj ked vypnes a zapnes PC, nenapisal si ci vo vsetkych programoch ti to tak blbne alebo len v niektorych,....
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
deje sa to stale z akehokolvek programu stale to robi to iste preto mi je to divne keby to robilo len v niektorom programe tak by som preinstaloval program kedze sa to deje stale a vsade tak skor som predpokladal ze to bude chyba vo win
mozno to je len nejaka drobnost preto sa pytam ci s tym niekto ma nejake skusenosti ci sa s tym nahodou niekto nestretol radsej by som to skusil opravit ak je to mozne
mozno to je len nejaka drobnost preto sa pytam ci s tym niekto ma nejake skusenosti ci sa s tym nahodou niekto nestretol radsej by som to skusil opravit ak je to mozne
no stretol som sa so vselijakymi haluzami co sa tyka ctrl+c a ctrl+v ale s tymto teda nie