Zdravim.
Mam internet od T-comu Turbo 2 solo, ku ktoremu mi ako koncove zariadenie dali modem Glitel GT-318RI a chcem zan zapojit Wifi router ASUS WL500g Premium. Problem je v tom ze ked je zapojeny iba Glitel tak mi ide net normalne.. ale ked tam pripojim aj ASUS tak mi internet v PC nejde, i ked mi ide pripojit cez wifi co mam v mobile na tento router ale internet nejde ani tam. Na zahadu prist neviem.. Skusal som to uz u par ludi a vsade stacilo pripojit do siete a hned vsetko islo.
Takze ak vie niekto poradit tak by bolo super.
Dakujem
Nejde net cez Router
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Nejde net cez Router
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")
- xcubus
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00
Re: Nejde net cez Router
treba pozriet nastavenia v obidvoch routeroch
stavim sa ze na 80% je chyba v nastaveni DHCP.
som tu nová a už som zúfalá, a vobec sa dotoho nevyznám tak Vás prosím o pomoc..
Mám internet od Tcomu a modem glittel GT-318EI, ktorý mi normálne funguje na pc, ale chcela by som prepojiť wifi router linksys WRT54GC na túto sieť, aby som mohla fungovať aj na notebooku-Acer extensa 5230..absolútne neviem ako to mám urobiŤ..pomohli by ste mi???ďakujem krásne
Mám internet od Tcomu a modem glittel GT-318EI, ktorý mi normálne funguje na pc, ale chcela by som prepojiť wifi router linksys WRT54GC na túto sieť, aby som mohla fungovať aj na notebooku-Acer extensa 5230..absolútne neviem ako to mám urobiŤ..pomohli by ste mi???ďakujem krásne
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Št 01. Okt, 2009, 22:01
hehe, myslim ze to bude trochu tachsie, myslim ze u mamy som konfiguroval wifi router a musi sa to robit tak ze pichnes sietovy kabel do routru ktory sparujes s pc, potom do internetoveho prehliadaca napises default gateway ktory je v manualy (192.169.1.1 ??? ). a musis ho nakonfigurovat. takto cez net je tazke, ale ked mas tcom net tak zavolaj na informacie ta prepoja na technika a ten by ti mal pomoct.tinka2708 napísal:som tu nová a už som zúfalá, a vobec sa dotoho nevyznám tak Vás prosím o pomoc..
- Kicker
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Pi 30. Júl, 2010, 11:35
Tak nakoniec je tento router v oprave.. pri flashovani umrzol.. tak som is zatial zaobstaral taky prechodny.. Na ktorom mi robilo tu istu chybu.. ale nakoniec bol problem v nastaveniach DHCP..
CPU:Intel Core i5 4440 Cooler: Noctua NH-U12F MB:MSI B85 G43 VGA:GIGABYTE N760OC RAM: Crucial Ballistix Sport 8GB HDD: Crucial m500 256GB + Seagate Barracuda 7200.12 500GB + Seagate Barracuda 7200.12 1TB PSU: Fortron Blue Storm II 500W Keyboard: Logitech K290 Mouse: Roccat Kone Pure LCD: LG Flatron W2243S (22")