Summary
Takze pani 1-2 super na nich som vyrastol ale 3 bola dost onicom ,
4 bola podla mna velmi podarena perfektny pribeh , zvraty a zaujmave Q krasna grafika , unikatne zbrane equipy atd .. nechce sa mi rozpisovat moc plusy takze ->
- ( minusi) :
Prejdute za 17h 15m a to som robil vsetky Q ktore som nasiel okrem tych Kalichov a pod coz je velmi bieda ( hrane na normalnej obtiaznosti )
Malo Q coz vlastne spada pod hraciu dobu ..
Prakticky nevyuzitie noveho craft systemu .. osobne som si vykraftil len
Inosov Hnev tak niak sa vola( mec ku koncu hry )
inac som ho nevyuzil vobec ani len na potiony ktore som ani nekupoval pretoze je tu taka malickost
asi v 2/3 hry sa mi do ruky dostala obojrucna zbran s 20% HP leech coz vyradilo potiony na druhu kolaj
Optional : Prilis zjednodusene boje oproti starsim dielom kde ste sa bali ist do 2 bestii naraz tu som mlatil aj 10 vpohode ...
dalsie ma teraz sfleku nenapada ale asi ani neni ..
Ako stareho Gothic-ara ma po istej stranke oproti nepodarku č.3 velmi potesila 4ka ale ta hracia doba je fakt biedna .. ale ma to svoje vyhody ze sa tie Q vam nepridu take tuctove a opakujuce sa .
A tie hlasky hlavnej postavy obcas pobavili
napr :
( po splneni casti Q kde ste zabili par nemrtvych paladinov pred jaskynou , chat s NPC ) NPC : "Dakujem za zachranu a blabalal .. Este jedna malickost" (TY): Co zase ?! NPC: nasa dedina ..(nestihol dopovedat) " .. (TY) Kde je ta dedina postaram sa oto ." priblizne take a podobne hlasky cim dalej ste pokrocili v hre

vtipne pojate niektore RPG klise