Všeobecná diskusia
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Ne 02. Mar, 2008, 14:00
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Takže prvá teória za mnou ( predtým bola len úvodná hodina ):
Novinky:
1) celkom je to v pohode, je to ľahšie ako sa učiť programovať
2) oco volal s majiteľom, bude zo mňa pravdepodobne aj traktorista ( teda budem robiť aj na skupinu T )
Novinky:
2) oco volal s majiteľom, bude zo mňa pravdepodobne aj traktorista ( teda budem robiť aj na skupinu T )
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
no jo, na snehu clenite a podhustene pneumatiky kvoli trakcii, ot je jak na piesku...
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
ono, tiez to treba skombinovat s tym, co chces robit najbl. par rokov ...Krutibrko napísal:Takže prvá teória za mnou ( predtým bola len úvodná hodina ):
Novinky:
ak nahodou chces ist do armady ... tak oni maju menej radi na soferov ludi, co uz maju vodicak jak slabikar - ABCDEFGH... lebo ich musia "preucat" kopec navykov ktore ziskas civilnym jazdenim ...
ale ak neplanujes byt soferom 8x8 tatrovky v zeleno-hnedom vyhotoveni ... tak ano, je mudre si spravit co najviac teraz, lebo o 6 rokov sa ti uz znovu do autoskoly nebude chciet
lava, prava, lava, prava ...
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
zvlast ked ti to zaplati dakto iny
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
4Brko.: sprav si aj C - zide sa
- Borec
- Deaktivovaný
- Dátum registrácie: Št 04. Jan, 2007, 08:00
ty už máš, čo?
//Snake:
//Snake:
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Adad: áno a peniaze seriem . Kus pls aj porozmýšľaj pls, Traktor nie je až tak drahá záležitosť ( 100-150e ) to sa ešte dá, ale koľko asi tak výjde C? Podľa mňa nie toľko, ako Tčko. Dnes nám vravel, že s Bčkom môžem šoférovať vozidlo 8+1 miestne ( teda 8 + šofér )
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
C-ko je drahsie ako T,
Som si doteraz myslel ,ze tatko nema D,ale prave pozeram ,ze som sa mylil.Vodicak robil na V3S a dali mu uplne vsetko...
Som si doteraz myslel ,ze tatko nema D,ale prave pozeram ,ze som sa mylil.Vodicak robil na V3S a dali mu uplne vsetko...
ja môžem aj nákladné auta s prívesmi/návesmi aj tak mi to je na 2 veci (na hovno.sk a na nič)
len autobusy nemôžem, na to nemám povolenie
len autobusy nemôžem, na to nemám povolenie
Maticna : Asus Striker II Formula | Procesor : Intel Core2Duo E6850 @ 3.3GHz | Chladic CPU : Thermalright Ultra 120 eXtreme + Noctua NF-P12-1300 | Graficka : 2* MSI GeForce NX8800GTS T2D512E OC PCX | Chladic VGA : 2* ZALMAN Z-Machine GV 1000 | Ram : CORSAIR DDR2 2x2048MB 800MHz TWIN2X C5DHX Techn. | Hdd : Hitachi 320GB 7200rpm 16MB Sata2, Hitachi 500GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 640GB 7200rpm 16MB Sata2, Samsung SpinPoint F1 1000GB 7200rpm 32MB Sata2 | Zdroj : Fortron 600W Epsilon FX600-80 | Case : NZXT ZERO Tower Crafted Series | LCD : LG 22" LCD L225WT-BF 5ms 5000:1 DVI
- mirjak
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 16. Nov, 2006, 02:00
Momentalne OII, papierovo 103kW. Jazdim casto trasy, kde teren i styl jazdy pripomina skor preteky do vrchu a pneu dostavaju zabrat. Znervoznuje ma potom trasenie volantu pri vacsich rychlostiach na dialnici s nevyvazenymi pneu (aj ked niekedy to moze posobit ako dobry psychologicky obmedzovac :) Ten efekt prenosu vibracii z prednej napravy dost zavisi od typu riadenia a posilnovaca... Rovnake skusenosti mam s Vectrou a A4.jararak napísal:mirjak co za auto mas? ja svoje tiez davam prevazovat pred a po sezone, to sa neda jazdit ked mi chyba 5g na kolese (hlavne prednom)
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Ale keď chceš mať na autobusy, nemáš mať 3 roky prax? Či to už zrušili?
- Krutibrko
- Sponzor fóra gold
Aké sú podmienky na Cčko? Môžem naraz aj s Bčkom robiť? ( tým pádom by som nerobil T )
- qq6600
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 11. Dec, 2008, 21:08
Pokial ja viem tak sa da B+C ,k C-ku automaticky T
ja som takto robil, tak pokial to nezmenili, je to tak stale
CPU: Ryzen 5 5600X, MB: MSI MPG B550 Gaming plus, RAM: 2x16GB Patriot Viper Steel DDR4 3600 Mhz, GPU: XFX Speedster QICK 319 RX6750XT CORE, Monitor: HP OMEN 27q, HDD: Seagate Ironwolf Pro 4TB, M2: Samsung 970 Evo plus 1TB, Crucial P5 plus 2TB SSD: Apacer Panther AS350 512GB PSU: Corsair RM850X Gold, Case:Fractal Define S, NET:Orange FiberNet 500Mb, OS: Win 10 pro 64