Spomaleny system
Spomaleny system
ahojte
kamos si kupil novy hdd WD green 1TB pomocou arconis thru image si spravil klon stareho hdd a po pripojeny samostatneho noveho mu ide cely system dost pomaly neviete cim by to mohlo byt?
mna nappadlo jedine to ze ten hdd je skor na data ako na system co vy na to?
dik moc za kazdu odpoved
kamos si kupil novy hdd WD green 1TB pomocou arconis thru image si spravil klon stareho hdd a po pripojeny samostatneho noveho mu ide cely system dost pomaly neviete cim by to mohlo byt?
mna nappadlo jedine to ze ten hdd je skor na data ako na system co vy na to?
dik moc za kazdu odpoved
Re: Spomaleny system
pozeral som specifikacie a je pisane 5400-7200 otacok tak neviem
=5400
pred tym tam mal starsi hdd a myslim si ze tento green je rychlejsi ako ten starsi urcite ma vacsiu hustotu zapisu aj ked je 5400 ot.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
lenže má veľmi zlú prístupovú dobu a ani zápis nie je moc dobrý
myslíš že GREEN disky neodporúčame ako systémové len tak zo srandy?
myslíš že GREEN disky neodporúčame ako systémové len tak zo srandy?
Spoiler: ukázať
mne je to jasne, on ho kupil bez toho aby sa z hocikym poradil, takze to neriesim
takze problem vyrieseny, stacilo pouzit soft od wd na zarovnanie sektorov, pretoze tieto greeny a niektore bluer verzie pouzivaju 4kb sektory pre doskahnutie plneho vykonu takze neni vsetko o tom ako rychlo sa toci
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mno to je známy problém zelených wdčiek
btw systém sa zdá spomalený nieje zrovna super informácia, ja mám tie greeny 2 a systém si na tom vôbec neviem predstaviť
btw systém sa zdá spomalený nieje zrovna super informácia, ja mám tie greeny 2 a systém si na tom vôbec neviem predstaviť
Spoiler: ukázať
znamy ci neznamy ale nevdel poradit nikto to je tvoj nazor nie kazdy potrebuje take rychle hdd, a ked uz tak ziadne platne ale treba kupit ssd a to je uz ina kavicka ...