Zdravim,
da sa nejako zvacsit pamat telefonu, aby mi pri niektorych hrach nevypisovalo hlasku "out of memory"? Pokusal som sa odstranit z pamate telefonu niektore nepotrebne hluposti (obrazove klipy, pozadia, ramceky...) ale nepodarilo sa mi to ani cez Nokia PC suite, ani inak, tie subory su nejako chranene.
Nokia 6303 - Out of memory
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
Re: Nokia 6303 - Out of memory
mas brandovany telefon? ak hej, naklus do predajne a reklamuj firmware
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
mam. mam ho reklamovat aby mi ho vymenili za iny, alebo aby mi dali novy firmver a to pomoze? je potom nejaky rozdiel, ked si ho stiahnem z nokia.sk (zaruka...)
dodatok: treba pred nahranim noveho firmveru daco zalohovat? hlavne teda kontakty ma zaujimaju...
dodatok: treba pred nahranim noveho firmveru daco zalohovat? hlavne teda kontakty ma zaujimaju...
zalohuj si vsetko
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
bohuzial novsi firmware ako mam neni
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
tu nejde o to aby bol novsi, ale aby nebol brandovany - to znamena bez obrazkov, animacii a podobnych icoviny ktore ti tam nanuti operator.
Watching you ...