antivir win7
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
antivir win7
skuste mi poradit nejaky fajn antivir, ale nech to neni nod (nieje to pre mna a skratka tento nie )
musi fachat na win7, na mininotase, cize nech moc nezere... dik
musi fachat na win7, na mininotase, cize nech moc nezere... dik
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
Re: antivir win7
ja na booku s win7 pouzivam teraz free Microsoft Security Essentials - spokojnost!
- landrower
- Pokročilý používateľ
si robis prdel hej to si tam zrovna nic nemusel davat...
- 1adad1
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 06. Okt, 2009, 20:19
ja ho tiez pouzivam a spokojnosthalef napísal:Microsoft Security Essentials - spokojnost!
- landrower
- Pokročilý používateľ
no nevim nevim... nieco od MS nemoze byt dobre v bezpecnosti.... statisticky je ich softer treti s najviac bezpecnostnymi dierami
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
odkial beries info ze ich antivirus je deravy?
avira je free a celkom fajn, ale MS:E je lepsi, ked mas legalny windows tak preco nie
- landrower
- Pokročilý používateľ
dany win je 100% legalny... (k notasu origos)... co hovorite na avast free?
ten berie dost vela ramky, zamestnava HDD. ked neveris tomu MS ( aj ked nevidim dovod) tak radsej aviru.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
avast je praveze nic moc, daj tam Aviru.
Keby si pouzival hlavu, tak zistis ze na windows je tolko poplachov, lebo ho pouziva vacsina sveta. Keby 98% PC userov malo linux, tak by si videl to tempo platania systemu.
security essentials je podla testov v priemere na 3. alebo 4. mieste hned za NOD a avira (tito dvaja sa casto biju o prvenstvo), potom je zvycajne GDATA alebo daco miesto neho. Sam som na neho presiel z Aviry a spokojnost.
landrower napísal:si robis prdel hej to si tam zrovna nic nemusel davat...
odkial beries take blbosti? to potom nainstaluj linux a nepouzivaj ani windows, ked si tak mudry. Bud to do,loz nejakym padnymi argumentami, alebo tu nepis pubertalne blbosti hodne debilka druheho stupna zakladky co vie maximalne zapnut PC a pokec.landrower napísal:no nevim nevim... nieco od MS nemoze byt dobre v bezpecnosti.... statisticky je ich softer treti s najviac bezpecnostnymi dierami
Keby si pouzival hlavu, tak zistis ze na windows je tolko poplachov, lebo ho pouziva vacsina sveta. Keby 98% PC userov malo linux, tak by si videl to tempo platania systemu.
security essentials je podla testov v priemere na 3. alebo 4. mieste hned za NOD a avira (tito dvaja sa casto biju o prvenstvo), potom je zvycajne GDATA alebo daco miesto neho. Sam som na neho presiel z Aviry a spokojnost.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- landrower
- Pokročilý používateľ
nuz, moje info beriem napriklad z pc.sk, kde bol zverejneny graf podla toho ktory tvorca ma kolko bezpecnostnych chyb / dier v svojom softe (pokial viem, tak poradie bolo oracle, apple, ms) a potom dalej som kukal
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/v2/
inak, ked sa vydlabnem na aktivitu HDD a RAM, aspon spolahliv ten avast je? uz sa mi fakt to nechce reinstalit
http://anti-virus-software-review.toptenreviews.com/v2/
inak, ked sa vydlabnem na aktivitu HDD a RAM, aspon spolahliv ten avast je? uz sa mi fakt to nechce reinstalit
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
pozri si testy u ludi co sa vyznaju, nie nejake porovnania a bohvieakom serveri...
http://www.av-comparatives.org/
pozeram ze avast sa nejak zlepsil
ale MSE padlo nejak hlbsie, co ma prekvapilo.
http://www.av-comparatives.org/
pozeram ze avast sa nejak zlepsil
ale MSE padlo nejak hlbsie, co ma prekvapilo.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
avast je shit, dost berie z vykonu pc (aspon co som naposledy pred skoro rokom skusal). Naj je Avira free, ani nevies, ze ju mas v PC (az na to obcasne otravne okno).
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
ake okno? tiez uvazujem o free rieseni
pri updatovani vyskoci okno, treba stlacit OK. ked si das update raz za tyzden tak tak sa ti objavi raz za tyzden, co nie je take strasne.
ked ti vadi - tak si to kup
ked ti vadi - tak si to kup