Žiadam vedenie fóra, aby preštudovalo nasledujúce vlákna v bazáre založené užívateľom yNo:
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 8&start=15
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 9&start=15
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 6&start=15
Po mojej reakcii, že uvedený CPU i920 beriem za yNom navrhnutú sumu 130€ sa tento odmietal vyjadriť, napriek tomu, že bol prítomný v bazáre (reagoval na svoje iné vlákna), nakoniec mi po výzvach v danom vlákne poslal SS, že mi procesor teda predá a poslal mi na seba telefónne číslo, na ktoré som kvôli dohodnutiu miesta a času predania v priebehu večera skúšal osem krát volať, no márne.
Rovnako je neseriózny aj prístup k užívateľom, ktorým predával zvukovku, chcel za ňu 50 €, ponúkli mu 55 € a nakoniec predaj zrušil.
Môj názor je, že tento človek buď spomínané veci nemá, alebo si tu len robí srandičky a v skutočnosti nič nepredáva.
Najmä, ak ide o užívateľa, ktorého príspevky sú výlučne v sekcii bazár - teda nijako neobohacuje toto fórum a v bazáre robí len bordel, namiesto, aby predával či kupoval.
Myslím, že so mnou súhlasí viac užívateľov.
Nedôveryhodná osoba bazáru?
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Nedôveryhodná osoba bazáru?
Spoiler: ukázať
Re: Nedôveryhodná osoba bazáru?
Myslím že statistiky necháme bokom (kto si čo myslí).
Užívateľ si môže vybrať cenu, (a pre tvoje prekvapenie) či dokonca užívateľa ktorému danú vec predá. Nadôvažok, kupujúci si môže vybrať či od predávajúceho kúpi. Nepáči sa ti yNove riešenie? Nekupuj od neho. Žiadne pravidlo neporušil (zatiaľ), neobral vás o peniaze, ani nijak inak nepodviedol, akurát pár z vás pohladkal ego tým, že predal navyššej ponuke (aj mimo fóra).
Takže suma sumárum, predávajúci nemusí (a aj som to podčiarkol) predať užívateľovi ktorý dá najviac, môže si selektovať komu predá (neplatí v prípade aukcie). Môže predaj stornovať kvôli nevyhovujúcim ponukám (napr mu kúpu ponúkli užívatelia s ktorými nemá dobré skúsenosti či už on, alebo jeho známy/iní užívatelia fóra). Nemusí odpovedať na telefonáty keď spí (logické).
Vidíš v jeho konaní niečo čo porušuje pravidlá bazáru? Ja nie. Akurát vaše urazené egá.
Užívateľ si môže vybrať cenu, (a pre tvoje prekvapenie) či dokonca užívateľa ktorému danú vec predá. Nadôvažok, kupujúci si môže vybrať či od predávajúceho kúpi. Nepáči sa ti yNove riešenie? Nekupuj od neho. Žiadne pravidlo neporušil (zatiaľ), neobral vás o peniaze, ani nijak inak nepodviedol, akurát pár z vás pohladkal ego tým, že predal navyššej ponuke (aj mimo fóra).
Takže suma sumárum, predávajúci nemusí (a aj som to podčiarkol) predať užívateľovi ktorý dá najviac, môže si selektovať komu predá (neplatí v prípade aukcie). Môže predaj stornovať kvôli nevyhovujúcim ponukám (napr mu kúpu ponúkli užívatelia s ktorými nemá dobré skúsenosti či už on, alebo jeho známy/iní užívatelia fóra). Nemusí odpovedať na telefonáty keď spí (logické).
Vidíš v jeho konaní niečo čo porušuje pravidlá bazáru? Ja nie. Akurát vaše urazené egá.
.
- ujo Andydúla
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Po 03. Júl, 2006, 02:00
Re: Nedôveryhodná osoba bazáru?
Rozumiem a prijímam vyjadrenie vedenia fóra, zároveň som rád, že som si osviežil pravidlá bazáru.
Moje ego prekvapivo urazené nebolo a to som aj podčiarkol.
Ďakujem, myslím, že sa téma môže zamknúť.
Moje ego prekvapivo urazené nebolo a to som aj podčiarkol.
Ďakujem, myslím, že sa téma môže zamknúť.
Spoiler: ukázať