Projet CUBO (finalne foto)
- TheGes
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Po 21. Júl, 2008, 19:53
Projet CUBO (finalne foto)
Zdravim vsetkych,
to by som nebol ja, aby som v polovici jedneho, (projekt BETA) nezacal nieco ine. Aby som presiel rovno k veci, predstavujem projekt CUBO, ktory je mojim pokusom a miniITX system, co najmensich rozmerov, pri pomerne slusnom vykone. I ked komponenty predstavim konkretnejsie az niekedy na konci, predbeznymi kandidatmi su: doska gigabyte H55N, procesor Intel Petnium G6950 (oc @ 3.4Ghz+), RAM 2x2GB corsair dominator, VGA XFX HD5670, psu Be-Quiet 350W microATX, slot load DVD mechanika...
Cely projekt bezi uz nejaky cas a cely worklog si aj s komentarmi si mozeme pozriet tu: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=196061
Takze doterajsi priebez zhrniem zatial iba do fotiek, ale rad odpoviem na kazdu otazku, postreh, atd...
to by som nebol ja, aby som v polovici jedneho, (projekt BETA) nezacal nieco ine. Aby som presiel rovno k veci, predstavujem projekt CUBO, ktory je mojim pokusom a miniITX system, co najmensich rozmerov, pri pomerne slusnom vykone. I ked komponenty predstavim konkretnejsie az niekedy na konci, predbeznymi kandidatmi su: doska gigabyte H55N, procesor Intel Petnium G6950 (oc @ 3.4Ghz+), RAM 2x2GB corsair dominator, VGA XFX HD5670, psu Be-Quiet 350W microATX, slot load DVD mechanika...
Cely projekt bezi uz nejaky cas a cely worklog si aj s komentarmi si mozeme pozriet tu: http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=196061
Takze doterajsi priebez zhrniem zatial iba do fotiek, ale rad odpoviem na kazdu otazku, postreh, atd...
Naposledy upravil/-a TheGes v Ut 09. Nov, 2010, 22:14, upravené celkom 3 krát.
Re: Projet CUBO (miniITX system)
super design - velmi sa mi paci
aka bude vonkajsia povrchova uprava toho hlinika?
aka bude vonkajsia povrchova uprava toho hlinika?
Spoiler: ukázať
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
vyzera to velmi dobre zatial... tie fany boli zrezane z nejakeho dovodu alebo len pre styl?
Steam: michalsveto
No pekne co k tomu dodat mas fakt vkus a tie fany su orezane zrejme koli rozmerom kedze by zavadzali aspon podla foto mi to tak pride
CPU: AMD FX 8370 BE @4,5GHz + Thermalright Ultra-120 Extreme, MB: ASUS Crosshair V Formula-Z (AM3+), RAM: 2x Crucial 8GB KIT DDR3 1600MHz CL8 Ballistix Tactical, PSU: Corsair TX650W, VGA: ASRock Radeon RX580 8G + ARCTIC Accelero Xtreme IV, LCD: ACER ED 273, DISKY: ADATA Ultimate SU650 SSD 240 GB, WD Blue 3D SSD NAND 1TB, HDD 500GB WD5003AZEX 64MB, WD Gold 2 TB , NoteBook: Acer Nitro 5 Shale Black
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
WOT - YouTube - Twitch - NoteBook
- landrower
- Pokročilý používateľ
nene, zmestili by sa... to musi mat naky iny vyznam (navyse, ak to cele projektuje, neni problem naprojektovat to tak nech sa zmestia bez modifikacii ze )
- TheGes
- Nový používateľ
Vdaka!
Fany sa vmestia presne na milimeter, ale rohy som zrezal koli miestu na uchyty hlavnych panelov... mozete si aj vsimnut ze v miestach kde us fany zrezanu su v zadnom paneli navrtene dierky, prave pre ten ucel...
momentalnu uz len cakam na farbu aby som dostriekol zvysne diely a mohol do dat cele do kopy...
Fany sa vmestia presne na milimeter, ale rohy som zrezal koli miestu na uchyty hlavnych panelov... mozete si aj vsimnut ze v miestach kde us fany zrezanu su v zadnom paneli navrtene dierky, prave pre ten ucel...
momentalnu uz len cakam na farbu aby som dostriekol zvysne diely a mohol do dat cele do kopy...
- TheGes
- Nový používateľ
mala uprava chladica, do biela + sleeve...
- harrzy
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 16. Jan, 2010, 22:28
NICE ! fakt pekne, paci sa mi ako velmi cisto pracujes, proste parada
Moja mašinka CPU i5-750 Chladič Noctua NH-D14 MB P55A-UD3 RAM Kingston 4GB 1600MHz CL8 HyperX VGA ASUS Nvidia GTX 570 + Accelero Xtreme Plus PSU Corsair TX-650 Myš Steelseries Kinzu HDD Samsung Spinpoint F3 0,5T *2 SSD Kingston HyperX 120 GB Audio Logitech Z-5450 Case Corsair 300R Fan control Scythe KazeMaster LCD BenQ G2420HDBL4
- landrower
- Pokročilý používateľ
ten chladic sel do biela pre dobry pocit alebo bude dnu vidno?
- TheGes
- Nový používateľ
Vdaka!
No vidno do vnutra bude ale len malo, kedze pouzijem tmave plexi, takze vsetky vylepsenia interieru su viacmenej pre vlastne potesenie... a taky mensi trening pre dalsie 2 projekty do ktorych sa budem moct dufam znova pustit...
No vidno do vnutra bude ale len malo, kedze pouzijem tmave plexi, takze vsetky vylepsenia interieru su viacmenej pre vlastne potesenie... a taky mensi trening pre dalsie 2 projekty do ktorych sa budem moct dufam znova pustit...
- TheGes
- Nový používateľ
dalsia cast takmer dokoncena, chyba jej uz len vrstva laku (prave schne) a bude hotova. Taktiez, ak by si niekto myslel to v predu su otvory pre vzduch (ako na inom fore) tak parik fotiek vysvetlujucich ze su to vlastne tlacitka power a reset...
- landrower
- Pokročilý používateľ
j, videl som worklog
kolko stoji taky plech mimochodom? + ake najstroje potrebujes?
tak som uvazoval ze sa aj ja do dacoho pustim, tak by som si rad spravil predstavu co treba
kolko stoji taky plech mimochodom? + ake najstroje potrebujes?
tak som uvazoval ze sa aj ja do dacoho pustim, tak by som si rad spravil predstavu co treba
- TheGes
- Nový používateľ
neviem ako na slovensku ale u mna je to dost lacne... na tento projekt ma material (1.5mm hlinnikovy plech) stal nie viac ako 20£ vratane expresnej donasky. A nastroje... nechal som si to od dodavatela narezat tabulu na mensie pasy aby som nemusel robit dlhe rezy a zbytok som vsetko robil obycajnou pilkou na zelezo, vrtacka sa do toho zapojila tiez, a moje cim dalej oblubenjesi pilniky... a este vybracna bruska, ale to len tak okrajovo... je to malicky projekt, nic zlozite, 90% je dobre naprojektovat....