Caute, ktory program je najlepsii (rozumej najpresnejsi) na meranie teploty vo windows?
Hwmonitor od CPUID mi ukazuje rovnake teploty ako Everest. Da sa tymto udajom verit?
na Phenom II X2 560BE pri podtaktovani na 800Mhz,ukazuje teplotu 21°-22° a teplota jadier je cca o 1° nizsia. Pri chladici AC Freezer 64 na 1000 rpm. Ked chytim ten pasiv tak je studeny. V zatazi mi to chladi na cca 40° pri 1500 rpm na frekvencii 3300mhz.
A ak odomknem dalsie 2 jadra tak teplota CPU sa zvysi asi len o 1° a tepltou jadier nevidim. Da sa nejako zistit tato teplota?
HDD mi ukazuje 28°, co sa mi zda dost malo.(ale zas na neho fuka intake)
v izbe je cca 25°
Bedna je CM 690 II s 140mm intake na full speed a 120mm outtake na full speed (kvoli pasivnej VGA) (tie vrtule dost hucia, cakam na nove)
Nastroj do WIN na meranie teploty
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: Nastroj do WIN na meranie teploty
Tie jadra po odomnknuti nebude ukazovat a ani to myslim nijako nezistis.
hdd 28 tomu mozes verit, ked mas ofuk a v izbe 25.
aj hwmonitoru sa da verit myslim a navyse ak ukazuje rovnako ako everest. este skus coretemp, realtemp alebo speedfan.
hdd 28 tomu mozes verit, ked mas ofuk a v izbe 25.
aj hwmonitoru sa da verit myslim a navyse ak ukazuje rovnako ako everest. este skus coretemp, realtemp alebo speedfan.
Spoiler: ukázať
ok,dik.
a ta celkova teplota cpu je smerodajna aj po unlocku cpu? ze by sa zvysila len o 1-2 stupne pri sprevadzkovani 4 jadier.
a ta celkova teplota cpu je smerodajna aj po unlocku cpu? ze by sa zvysila len o 1-2 stupne pri sprevadzkovani 4 jadier.
musíš mať problém so senzorom, takúto teplotu mať nemôžeš so vzduchovým chladenímzwARO napísal: na Phenom II X2 560BE pri podtaktovani na 800Mhz,ukazuje teplotu 21°-22° a teplota jadier je cca o 1° nizsia.
v izbe je cca 25°
Spoiler: ukázať
hm,v biose mi ukazuje zhruba to iste
24 stupnov izba
procesor 23
chladic chladny, tak neviem ci je to az take nerealne.
predsalen to zere 12W na tych 800mhz
24 stupnov izba
procesor 23
chladic chladny, tak neviem ci je to az take nerealne.
predsalen to zere 12W na tych 800mhz