Hladam nejaky jednochy program na tvorbu webovych stranok. Nakolko nepoznam ziadne jazyky ako html alebo php ci co je to zac. Proste aby tomu rozumel aj zaciatocnik a dalo by sa v tom pohode robit bez roznych tutorialov a podobne. Díky
Jednoduchy program na tvorbu WEB stranok
Jednoduchy program na tvorbu WEB stranok
Zdravim
Hladam nejaky jednochy program na tvorbu webovych stranok. Nakolko nepoznam ziadne jazyky ako html alebo php ci co je to zac. Proste aby tomu rozumel aj zaciatocnik a dalo by sa v tom pohode robit bez roznych tutorialov a podobne. Díky

Re: Jednoduchy program na tvorbu WEB stranok
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- _Ludo_
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Ut 29. Jún, 2010, 12:13
existuje to a vola sa to wysiwyg editory (what you see is what you get), spravis v tom ale len staticku HTML stranku, ziadne php ani nic ine sa nekona, robi sa s tym podobne jak s Wordom
Dobry je Adobe Dreamweaver CS5
Dobry je Adobe Dreamweaver CS5
ale aj na to potrebuje nejaky navod, tutorial. A uz vidim ako si kupuje dreamweawer za neviem kolko sto eur
myPC CPU:AMD Ryzen 7 5700X3D, MB:Gigabyte B550M K, RAM:32GB G.SKILL DDR4 3200 MHz CL16, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
- _Ludo_
- Nový používateľ

- Dátum registrácie: Ut 29. Jún, 2010, 12:13
Existuju aj free alternativy ale viac prasia kod, a celkovo maju menej moznosti. Mne je jedno co si kupi, len som mu dal z mojho pohladu tip na top program tohoto typu.
A s tou pracou, ak zvlada Word tak by sa mal sa bez problemov naucit aj toto. Dokonca aj Word a Writer sa daju pouzit na tvorenie HTML stranok. K Office 2003 ak ma pamat neklame este dodavali aj Frontpage, ten sa da tiez pouzit. Ale ten kod stranok bude katastrofalny.
A s tou pracou, ak zvlada Word tak by sa mal sa bez problemov naucit aj toto. Dokonca aj Word a Writer sa daju pouzit na tvorenie HTML stranok. K Office 2003 ak ma pamat neklame este dodavali aj Frontpage, ten sa da tiez pouzit. Ale ten kod stranok bude katastrofalny.
Mne to nehovor, ja o nich viem ale ja radsej Notepad (resp PSPad kvoli vacsej prehladnosti)
no jo tvorba "web"stranok vo worde
Ked dakto daco nevie robit poriadne, nech to radsej nerobi. A ak je lenivy sa daco naucit a precitat, tak holt nedosiahne to co chce 
no jo tvorba "web"stranok vo worde