prachovy filter
-
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ut 31. Aug, 2004, 14:00
prachovy filter
neviete niekto kde zozeniem taku vec z ktorej su robene prachove filtre na vetraky? chcem si urobit prachove filtre s rozmermi a tvarmi ake potrebujem. postrihane silonky su fajn ale su pruzne a na ne by som potreboval urobit nejaky ramik a nemam na to material, tak zhanam nejaky velky kus vyssie spominaneho nech so to mozem nastrihat podla svojich predstav.
Jeeezis to snad nemyslite vazne? TAky filter sa da normalne kupit,sice nie na SR ale napr na www.czechcomputer.cz ho isto najdete
Intel Core 2 Duo 6420 [ 2666 - 8x333 ]
MSI P35 Neo
2048 MB DDR-II 800 CL-5
320 GB Hitachi Deskstar
nVidia Geforce 8600 GT
RT 888 HD 5.1
MSI P35 Neo
2048 MB DDR-II 800 CL-5
320 GB Hitachi Deskstar
nVidia Geforce 8600 GT
RT 888 HD 5.1
napada ma este omnoho jednoduchsi sposob ako ziskat netkanu textiliu obrovskych rozmerov - kupit trojrohu satku (satek trojcipy). Maju v kazdej lekarni, je to velke a v PC mi to v pohode filtruje prach...raz po 3 mesiacoch to vymenim a hotovo (dal som to na vsetky diery na ktore sa to dat dalo).
btw. v aute namiesto vzduchoveho filtra to funguje tiez v pohode
btw. v aute namiesto vzduchoveho filtra to funguje tiez v pohode
Realitou jedneho su sny druheho
Samozrejme ze trochu ubera na vykone...Mam to odskusane so silonkamipjongy napísal:a nezatazuje ten filter viac ventilaotirk?Stisuje aj prevadzku ? :idea:
Inak Zdravim, dlho som tu nebol
Sempron64 2800+|MSI K8n Neo 3|Giga-byte Radeon 9000pro @320/300|Seagate 30GB|WD 120GB SATA|CD-RW Lite-On|DVD-RW Lite-On|RAM 384MB Twinmos 266mhz|
- zachary
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 23. Mar, 2007, 08:00
no tak:
.. filter daj pred ventilator, ktory mas vpredu ako intake.. je blbost dat ho za ventilator, aspon bude chraneny aj samotny fan
.. vzdadu ten filter v podstate nepotrebujes - 99.99 % ludi ma zadny ventilator ako outtake, prach sa ti tam moze dostat len ked mas pc vypnute
.. ten filter zhorsi prietok minimalne, samozrejme podla toho, aky je hruby / z akeho materialu, ale ked tam das klasicky, aky dostat v pc shopoch, tak to bude v pohode - a toho prachu zachyti naozaj dost
.. filter daj pred ventilator, ktory mas vpredu ako intake.. je blbost dat ho za ventilator, aspon bude chraneny aj samotny fan
.. vzdadu ten filter v podstate nepotrebujes - 99.99 % ludi ma zadny ventilator ako outtake, prach sa ti tam moze dostat len ked mas pc vypnute
.. ten filter zhorsi prietok minimalne, samozrejme podla toho, aky je hruby / z akeho materialu, ale ked tam das klasicky, aky dostat v pc shopoch, tak to bude v pohode - a toho prachu zachyti naozaj dost