Gothic 4: Arcania
Gothic 4
serus...chcem sa spytat ci je normalne aby mi isla hra Arcania: Gothic IV pri rozliseni 1024 x 768 na low detailoch cca 26-30 fps pri zostave: AMD Athlon II X4 630 - 2,8Ghz, HD Radeon 5770 VaporX, 4GB Ram ? Ved Crysis mi islo ovela lepsia aj pri vacsom rozliseni...kde moze byt chyba ? dik...
Re: Gothic 4
na túto hru je už téma vytvorená, takže napíš tam a nevytváraj novú aa nie, nie je to podľa mňa normálne..
NB: Microsoft Surface Laptop 7
Re: Gothic 4: Arcania
serus...chcem sa spytat ci je normalne aby mi isla hra Arcania: Gothic IV pri rozliseni 1024 x 768 na low detailoch cca 26-30 fps pri zostave: AMD Athlon II X4 630 - 2,8Ghz, HD Radeon 5770 VaporX, 4GB Ram ? Ved Crysis mi islo ovela lepsia aj pri vacsom rozliseni...kde moze byt chyba ? dik..
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
chyba je v hre
riesenie ? hotfix1 nepomaha...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no ide ti to ale fakt napr ..mne to slo nad 30 s 1920/1200 detaily med/high..
ale zas to nemas pretaktovane,tak to mozno ide normalne
ale zas to nemas pretaktovane,tak to mozno ide normalne
no lenze mne to ide tie ist FPS aj pri 1284 x 1024 high detail...a pri cca 30 fps mi este ziadna hra takto nesekala ako seka...cize asi pride nejaky patch nie ?
...máš hru originál ?
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
original ide rovnako ako warez..sledujem gothic forum
inak ja mam hotfix..ten trochu pomohol,hlavne ked prsalo,tak sa predtym nedalo vobec..
inak ja mam hotfix..ten trochu pomohol,hlavne ked prsalo,tak sa predtym nedalo vobec..
Gothic 4 je výrazne CPU limitovaný vo viacerých scénach, takže aj jeho procesor môže byť dôvodom nízkych FPS
s pozdravom, crux.
Trocha som sa pohral s processmanagerom, mam Core2Duo E6600, takze dvojjadro.
Iba zmenou thread-pool-bit tak ako sa kade-tade pise mi to tiez neslo, ale teraz je to ok, bez sklbania .
Je tam nastavenie len na dvojjadro! Pre ine treba zmenit thread-pool-bit a ThreadConfig. Ostatne nemenit.
Subor skopirovat do "Data\configuration" v adresary, kde mate nainstalovany gothic. Povodny subor si predtym pre istotu zalohujte.
Iba zmenou thread-pool-bit tak ako sa kade-tade pise mi to tiez neslo, ale teraz je to ok, bez sklbania .
Kód: Vybrať všetko
http://rapidshare.com/files/428920007/ProcessManager.xml
Subor skopirovat do "Data\configuration" v adresary, kde mate nainstalovany gothic. Povodny subor si predtym pre istotu zalohujte.
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
toto je bez ucinku..aspon u mna..mne bez akychkolvek zasahov do hry vyuziva hra vsetky 4 jadra
A komu nevyuziva, ale problem je niekde inde. Nebudem to tu rozvadzat. Pozri nastavenie a uvidis.Mučo Mačo napísal:toto je bez ucinku..aspon u mna..mne bez akychkolvek zasahov do hry vyuziva hra vsetky 4 jadra
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
co uvidim? kde je problem? ja som hru uz presiel..je prec z disku
G4:A som hral len demo, tak by som cel vedieť ako by ste ho prirovnali ku Gothic 3 (nehľadiac na bugy) ?