FALLOUT New Vegas
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Fallout New Vegas
mal som problem s fps pri utokoch..bolo aj 15 fps..hroza
nasiel som tuto fint
neviem ci to riesi aj u amd kariet,ale u nvidie urcite..
stiahnite si tento subor http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=68581(je to ciste a bez virusov) a len ho skopirujte do adresara hry..to je vsetko..teraz mi to neklesne pod 60 fps
btw ten subor mate aj vo widowse,vola sa d3d9.dll
nasiel som tuto fint
neviem ci to riesi aj u amd kariet,ale u nvidie urcite..
stiahnite si tento subor http://www.newvegasnexus.com/downloads/ ... p?id=68581(je to ciste a bez virusov) a len ho skopirujte do adresara hry..to je vsetko..teraz mi to neklesne pod 60 fps
btw ten subor mate aj vo widowse,vola sa d3d9.dll
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jj ten pokles FPS mam aj ja, hlavne v budobach ked je viacej nepriatelov, ked som von tak pohoda na 60FPS
Dye: Gobi je asi najlepsia snipa v hre, vsetko co v hre existuje s nou das na par ran (najviac asi zdrzia paraci), mutanti alebo BOS paladinova v energo zbroji idu dole len taky fukot. +Ma scope ktora dovidi pekne daleko, takze sanca ze ta nepriatel spozoruje je velmi mala
Dye: Gobi je asi najlepsia snipa v hre, vsetko co v hre existuje s nou das na par ran (najviac asi zdrzia paraci), mutanti alebo BOS paladinova v energo zbroji idu dole len taky fukot. +Ma scope ktora dovidi pekne daleko, takze sanca ze ta nepriatel spozoruje je velmi mala
NB: Asus ROG Strix G16
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ak ti ten pokles vyhovuje
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
nevyhovuje, ale nastastie to nie je vzdy. Ale minule som bol totalne v keli ked na mna vybehli 4 typkovia a hasili ma tam plamenometom a aj granat do toho vybuchol, to so uz musel zapnut VATS a davat ich tak
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
preco si tam nenahras ten subor? najdes ho aj vo svojom kompe C:\Windows\System32\d3d9.dll
Teraz som skusil ist do lomu k alfa samcovi a samici..zda sa ze su neznicitelny a ja padam po prvej rane
Teraz som skusil ist do lomu k alfa samcovi a samici..zda sa ze su neznicitelny a ja padam po prvej rane
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
jj skusim to.
Alfa samec padol na 5 rad a samica tiez . Ani sa ku mne nedostali
cim po nich ides? To musis ist len so snipou ktora ma dobry critical nasobic. Taka Gobi ich dava uplne v pohode a z dialky. Ani nevedia odkial palis
inac najlepsie ak nechodis so snip je im mierit na nohy aby si mu ju zlomil, potom uz nebude taky rychly a budes stacit utekat pred nim
Alfa samec padol na 5 rad a samica tiez . Ani sa ku mne nedostali
cim po nich ides? To musis ist len so snipou ktora ma dobry critical nasobic. Taka Gobi ich dava uplne v pohode a z dialky. Ani nevedia odkial palis
inac najlepsie ak nechodis so snip je im mierit na nohy aby si mu ju zlomil, potom uz nebude taky rychly a budes stacit utekat pred nim
Kde tu Gobi pusku zozeniem zatial najlepsie co som nasiel bolo v NCR kempe "Sniper Rifle" originalny nazov
PC
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
gobi zozenies tu:
http://fallout.wikia.com/wiki/Gobi_Campaign_Scout_Rifle
je tam presna lokacia kde sa nachadza, ale musis mat lock pick na 100
http://fallout.wikia.com/wiki/Gobi_Campaign_Scout_Rifle
je tam presna lokacia kde sa nachadza, ale musis mat lock pick na 100
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
a inde?
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
inde nie je, neda sa kupit ani u paserakov zbrani. Je to specialna zbran. Ono dmg nema ako antimaterial rifle ale ma vysoky nasobic critical 5x (antimaterial ma iba 1x) a to je podstatne u mna ked idem snip zo sneak. malo co prezije jednu gulku do hlavy. Zatial najviac zdrzali paraci, ale obyc paraca som dal aj na dve gulky (nie samca ani matku)
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
no asi idem kupovat zamocnicke magaziny:) inak plizenie mas na kolko? toto su presne veci ktore mam najmensie
tak som vnoci zacal odznova z Normalnej obtiaznosti som skocil na ten hardcore uz mam 8 lvl a Gobi v inventari len ju este nepouzivam zatial varmitka veselo staci ono stejne este neviem zohnat naboje
PC
Spoiler: ukázať
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
zamocnicky magazin ti prida max 10 ku skillu, ak ich precitas aj 10 tak stale ti prida len 10 a nie 100.
Plizenie mam 50, to mi zatial bohate staci, na taku dialku som nespozorovatelny.
Inac musel som to zacat hrat od zaciatku. som preinstaloval WIN (novy disk) a stare savy mi blbnu, hra stale pada. Takze idem uplne odznova ale tak uz viem co a ako si mam skillovat a viem ako sa v tom svete hybat.
dye: jj povacsine ti bude varmitka uplne stacit, ludi s nou do hlavy zo sneaku budes davat na 1 ranu, ale neksor pridu trochu tuzsi bojovnici. neboj nabojov budes mat dostatok, a ak nie tak zbieraj a kupuj nabojnice a gulky a nejake to ammo si spravis
Plizenie mam 50, to mi zatial bohate staci, na taku dialku som nespozorovatelny.
Inac musel som to zacat hrat od zaciatku. som preinstaloval WIN (novy disk) a stare savy mi blbnu, hra stale pada. Takze idem uplne odznova ale tak uz viem co a ako si mam skillovat a viem ako sa v tom svete hybat.
dye: jj povacsine ti bude varmitka uplne stacit, ludi s nou do hlavy zo sneaku budes davat na 1 ranu, ale neksor pridu trochu tuzsi bojovnici. neboj nabojov budes mat dostatok, a ak nie tak zbieraj a kupuj nabojnice a gulky a nejake to ammo si spravis
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
ta to na nu kaslem potom , mam uroven 8 a zamky len na 30
inak,mate niekto za kamarata tu lietajucu gulu EDa ?
inak,mate niekto za kamarata tu lietajucu gulu EDa ?