caute,
som tu este novy tak keby som nieco zle spravil tak ma upozornite.
Moj problem je nasledovny:
Mam nainstalovany Windows XP Profesionall + SP1. Chcem si dat SP2, ale tu prichadzaju problemy. Instalacia prebehne bez problemov. Restartujem PC. A keD sa spusta Windows tak co je to cierne pozadie s logom WinXP a pod tym idu take modre policka!
A mne sa tie policka zastavia a potom sa uz neviem dostat do Windowsu nijako!!!
Neviem kde moze byt chyba!?
Ak by ste mi pomohli bolo by to super, lebo uz mam z toho nervy.
Ak nieco tak sa spytajte.
Diky
Zastavi nacitanie Windowsu XP
To by mohol robit nejaky ovladac? Skus to spustit v nudzovom rezime ci to nenaskoci a tam to potom pozret.
MTB: ASUS Crosshair VI Hero X370 CPU: AMD Ryzen 5 2600 : Noctua NH U9B RAM: G.SKILL 16GB KIT 3200MHz CL16 Aegis : Sapphire AMD Radeon HD6770: SSD: Samsung 970 Evo 500GB NVme M.2 HDD: Seagate SSHD 2TB ST2000DX001 PSU: Seasonic Focus 550W LCD: Eizo 19"
Ja mam zasa podobny problem.Normalne si beham po nete(mam avast aj win firewall zapnuty) o nejaku tu dobu sa zrazu ukaze male okno s prikazovym riadkom(tam daco dl.exe....nejake ip,bla,bla,bla) dam close,PC bezi v pohode,chcem spustit msconfig,ale nic neotvori,resetnem pc a namiesto loadingu win. iba cierna obrazovka a disk nic nerobi.Nudzovy rezim bezi v pohode,ale last known good config nefunguje ani normal start...pomoze iba uplny format disku,inak po reinstall win. to spravi znova(aj bez tej konzoly,proste po restarte) neuveritelne ma to sere
°C2Q Q9400,4x2GB 667 DDR2,Radeon 6850 1GB DDR5,300+150GB HDD+40GB SSD,Enermax PRO82+ 625W
jasna sprava
Obrat sa na call centrum Microsoftu na Slovensku, tam Ti poradia.
Ak nemas win legalne, tak mas proste smolu... 8)
BTW viem o aky problem sa jedna... moze to byt aj ovladacmi, aj opravnymi balickami sp a prave ak je win cracknuty, nastane tam konflikt (pri nespravnej verzii cracku sa to stava)
BTW viem o aky problem sa jedna... moze to byt aj ovladacmi, aj opravnymi balickami sp a prave ak je win cracknuty, nastane tam konflikt (pri nespravnej verzii cracku sa to stava)
jasna sprava
Obrat sa na call centrum Microsoftu na Slovensku, tam Ti poradia.