Nezapina monitor- VYRIESENE!

Ostatný HW, ktorý nepatrí do iných sekcií­, problémy s týmto HW ich riešenia...
Používateľov profilový obrázok
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20

Nezapina monitor- VYRIESENE!

Príspevok od používateľa OkiGraphics »

Zdravim,
tak, problemy neobisli ani mna... :(
Nedavno som instaloval do case FAN, aby fukal na HDD.. Po par dnoch som zistil ze tam je zbytocny, kedze HDD ma ci s fanom alebo bez 19-21 °C- tak som ho vcera vybral... PC som zase s5 zmontoval, no ked ho zapnem, tak len zacne hucat (vsetky FANy naplno), cierna obrazovka a diodka na monitore stale svieti na oranzovo... Co som pocuval, tak HDD nabehne, ale LEDka to nesignalizuje (nvm ci to bolo aj tak predtym, kazdopadne HDDledka je dobre zapojena). Chvilu som tak nechal PC zapnuty, a vsimol som si ze pasiv na MB je dost horuci, az na hranici udrzatelnosti...
Tak by som vas tu chcel poprosit o radu, co to moze sposobovat, nez zacnem bezhlavo menit kazdy komponent a kompletne rozmontovavat moj aj bratov PC, z ktoreho teraz pisem... Vsetka kabelaz je v poriadku zapojena, viac krat som to kontroloval... Este predtym nez som ten FAN demontoval, mi PC isiel uplne v pohode, a s kabelazou okrem toho ze som ten FAN odpojil, som nerobil nic, takze fakt neviem...

Vopred dik, dufam ze sa najde nejaka dobra dusa.
Naposledy upravil/-a OkiGraphics v Ut 09. Nov, 2010, 16:39, upravené celkom 1 krát.
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
_Mato_
Sponzor fóra gold
Sponzor fóra gold
Dátum registrácie: Ut 21. Mar, 2006, 02:00

Re: Nezapina monitor

Príspevok od používateľa _Mato_ »

Zaklad - ak ma pretaktovany system, tak reset biosu. Ak to nepomoze, tak vytiahnut a znova vlozit graficku kartu do zakladnej dosky. Nasledne vyskusat RAM (ak mas dva moduly/viac, tak ich vytiahni a skusaj po jednom).
OkiGraphics
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20

Re: Nezapina monitor

Príspevok od používateľa OkiGraphics »

Diky za radu uz je to vyriesene, le nsa stacilo pohrat s tymi ramkami, ajked absolutne tomu nechapem... Ked som vybral ramku z 4. slotu PC nabehol. Dal som ju s5 a nenabehol... Potom som vymenil ramky v 2. a 4. slote medzi sebou, PC nenabehol. tak som tu z 2. vybral a PC nabehol... Normalne by z toho vyplivalo ze je chybna RAMka ktora bola povodne v 4.tom slote... Lenze tu RAMku som dal do bratoveho PC ked som zakladal tuto temu (nemal tam ziadnu RAM) a PC siel uplne v pohode, a taktiez ja teraz bezim zo vsetkymi 4mi ramkami, tak ako aj vcera, takze absolutne neviem :laugh:

Este raz DAKUJEM, ale nejaku pomoc by som uvital aj v tomto vlakne :)
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 13&t=70067
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec

Návrat na "Hardware všeobecne"