HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Re: HTC Desire HD - praktické skúsenosti, problémy
Tak, sestre už došlo, že je to šmejd (konečne)
A tak by som sa chcel opýtať, či je možné vymeniť momentálny telefón za iný bez zmeny paušálu. Dá sa to?
Príplatok za drahší telefón je samozrejmosť.
A tak by som sa chcel opýtať, či je možné vymeniť momentálny telefón za iný bez zmeny paušálu. Dá sa to?
- Assassin
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 08. Okt, 2008, 15:32
podla mna sa to dat nebude ked uz ma podpisane papiere, da sa to v pripade ked je to cez e-shop tam je moznost do 7 dni vratit dany telefon, ale pri osobnom uzavreti zmluvy pokial je mne zname takato moznost v ponuke orange neni
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 15. Jún, 2010, 15:42
Dnes mi ta nadhera prisla takmer som skolaboval ked som ho vyahoval s krabice
MB: Gigabyte P55A-UD3 CPU: Intel i5 760 3.8GHZ+ Corator Coolink RAM: Kingstone 2x2GB @ 1600MHz Cl9 VGA: Gainward GTX460 768MB DDR5 850/2000MHZ HDD: 2x Seagate 500MB PSU: Seasonic M12II-620 620W 80 Plus Bronze CASE: Lancool k62 Monitor: Samsung BX2440 Phone: HTC Desire HD
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
este mi povedz co je na nom smejdove u mna je uz 3 den a musim povedat ze je to jeden z top androidov na trhuSphyn0x napísal:Tak, sestre už došlo, že je to šmejd (konečne)
NB: Asus ROG Strix G16
- Bamma_boy
- Používateľ
- Dátum registrácie: St 05. Aug, 2009, 19:33
on nerozprával o HTC ale o Vivaze (či kerom SE), že si ho jeho sestra vybrala podľa vzhľadu..
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Joj, len keby ste počuli ten zvuk - o seba trejúce sa plechovky!
Samozrejme predavač ho vychvaľoval do nebies - perfektný display, HD videokamera a neviem čo ešte
Samozrejme predavač ho vychvaľoval do nebies - perfektný display, HD videokamera a neviem čo ešte
Chcel by som sa spytat, ci uz uzivatelov HD verzie alebo normalnej ako sa dostanem k hlasovemu vytacaniu? Mam pripojene BT sluchatko ale vobec to nefunguje a nikde som nenasiel ako to spojazdnit. Otec ma Desire, ja cakam na tmob a Desire HD Preto sa ma uz niekolkokrat pytal nech to vyzistim. dakujem za rady
Spoiler: ukázať
- Assassin
- Používateľ
no pokial ja viem je tam hlasove vytacanie cez ten google, ale funguje to iba v anglickom jazyku ako napriklad call jozko mrkvicka
Mobo: Gigabyte P55A UD3,CPU: Intel Core i5 750(3.6GHz)+AC Freezer 13,GPU: MSI GTX560Ti HAWK (950/1900/2100 MHz@1025mV),RAM: 8GB Zeppelin CL9 DDR3 1440MHz,SSD: Crucial C300 64GB, HDD: Samsung 1TB SATA2,PSU: Gigabyte ODIN 550W,LCD: iiyama X2377HDS ,CASE: Fractal Design R3 + 4x120mm + 1x140mm Fractal Silent FAN,HeadSet: Teac HP-11 5.1 headset,KeyBoard: Sidewinder X6, Mouse: Sidewinder system: Win 7 Ultimate (64-bit)
- jcdenton12
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 22. Dec, 2005, 20:00
chcem sa opytat, ako je na tom GPS navigacia
teda ci tam je plnohodnotne GPS alebo ten pseudo A-GPS
teda ci dam mapy na kartu a idem aj ked som offline?
teda ci tam je plnohodnotne GPS alebo ten pseudo A-GPS
teda ci dam mapy na kartu a idem aj ked som offline?
...
Nato aby si mal navigaciu aj bez netu, potrebujes aj nejaku offline navigaciu. V mobile mas Google maps, ktory si potrebuje stahovat mapy z netu. Napriklad Sygic, sa da pouzivat bez netu, lebo treba k nemu stiahnut mapy na kartu. Lenze je problem ho dostat do mobilu legalne, kedze na slovensku nie je dostupny plateny Market. Ale zda sa mi, ze je aj nejaka free offline navigacia. Treba popozerat.
Spoiler: ukázať
- jcdenton12
- Používateľ
OK, tak snad bude v Orange dostupny coskoro, lebo na webe maju ze uz onedlho
to cca kedy moze byt?
lebo na vianoce by som ho chcel
to cca kedy moze byt?
lebo na vianoce by som ho chcel
...
- Assassin
- Používateľ
na to sa kamarat musis dotazat v orange, len oni vedia kedy zhruba im dojde varka tych danych telefonov objednavky cez e-shop sa vybavuju prednostne, pokial si pojdes osobne na predajnu budes cakat dlhsie pre blizsie info kontaktuj orange operatora na 905
urcite rovno objednaj, necakaj kym budu...
- jcdenton12
- Používateľ
nema niekto niekoho znameho v Orange, co by mi vedel zistit REALNU dostupnost tohto smartfonu?
lebo uz tyzden je objednany a nic
reci o tom ze niekedy to trva 2 dni a niekedy 2 tyzdne od predajcu su mi nanic
lebo jedna vec je ked mi predajca povie ze je na obiednavku (teda ze neni na predajni, ale ho objednaju zo skladu, logicky viac ako 3 dni to trvat nemoze, ak je na sklade)
a druha, ze je trvalo nedostupny, lebo si ich napr. rozobrali medzi sebou kamarati s veducim predajne a dalsie budu o XXX mesiacov
lebo uz tyzden je objednany a nic
reci o tom ze niekedy to trva 2 dni a niekedy 2 tyzdne od predajcu su mi nanic
lebo jedna vec je ked mi predajca povie ze je na obiednavku (teda ze neni na predajni, ale ho objednaju zo skladu, logicky viac ako 3 dni to trvat nemoze, ak je na sklade)
a druha, ze je trvalo nedostupny, lebo si ich napr. rozobrali medzi sebou kamarati s veducim predajne a dalsie budu o XXX mesiacov
...