MB MSI
Epox rev 2.1 uz skoro vobec nezozenies a ak KOsTi odporuca ten abit asi ma s tym skusenosti, ale vsak niaky clanoc o abite NF-7S alebo tak nieco tu je a tam sa nieco splieta okolo Abitu NF7-S a tam bolo spominane ze sa abit na tych dalsich reviziach dost zhorsil, sak si nieco precitaj nez to kupis! 8O
dell noťas
- Mtex
- VIP
- Dátum registrácie: St 14. Apr, 2004, 14:00
Tu je nejaka nova revizia MSI K7N2 DELTA2 Platinum...vyzera celkom fajn...a ma aj 3fazovy regulator napetia...oproti starym ktore maju len 2-fazovy. Myslim, ze tato uz by zvladla aj HC OC. Pozrem nejake recenzie...dufam ze su.
Spoiler: ukázať
:idea: Nikdy nie je neskoro. Athlony XP a Semprony tu este nejaku dobu pobudnu. A kto ma hlbsie do penazenky bude urcite rad za kazdu novinku.
SUBARU INTELPREZA
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
CPU Intel PIV Prescott 2,8GHz+Zalman CNPS7000A-Cu; MB Abit IS7; VGA MSI RX9800 Pro+AC VGA Silencer, RAM Apacer 2x512 MB RAM 400 mhz; HDD 120GB Samsung SpinPoint P80; DVD-RW BENQ DW1620 pro; Sound Creative SB Audigy ES+Fujitsu-Siemens Soundbird Multichannel; PSU Fortron FSP350-60PN(PF); LCD Iiyama ProLite E380S; Others Wacom Graphire3
pre boha co fsetci maju s tym semptronom, ja byt AMD tak sa hambim ako pes za ten proc, ved nema zmysel uvazovat pre socket A pre nic ine ako mobilne XPecko, Semptron je zamknuty,na 333MHz fsb, keby aspon 400MHz, ved moze konkurovat maximalne DeCeleronu. Ked uz sak sa fsade po bazaroch a inete pohybuju inzeraty na nazamknute XP ktore este ako tak drzia dych s IP 4. Radsej kvalitu za viac ako shit za menej, a potom to lutovat.
dell noťas
- Mtex
- VIP
S tymto suhlasim, Sempron pre socket A je dost zbytocny...leda tak namiesto durona.miseno napísal:pre boha co fsetci maju s tym semptronom, ja byt AMD tak sa hambim ako pes za ten proc, ved nema zmysel uvazovat pre socket A pre nic ine ako mobilne XPecko, Semptron je zamknuty,na 333MHz fsb, keby aspon 400MHz, ved moze konkurovat maximalne DeCeleronu. Ked uz sak sa fsade po bazaroch a inete pohybuju inzeraty na nazamknute XP ktore este ako tak drzia dych s IP 4. Radsej kvalitu za viac ako shit za menej, a potom to lutovat.
Ibaze sempron je tu a dost ludi sa necha nalakat, pricom nevedia do coho lezu... Ja som to uviedol len ako priklad na platformu socketu A, nemusite ma preto hned ukrizovavat. A kopec ludi ma este stale XP-cka na zlej doske a niekedy ju mozno budu chciet vymenit :roll: .
SUBARU INTELPREZA
ludia sa nechaju nachytat na novy nazov.
Ak by premenovali bartona na iny, tak by sa zasa zvisila predajnost, je to tak
Ak by premenovali bartona na iny, tak by sa zasa zvisila predajnost, je to tak
Abit NF7-SL | AMD Barton 2500+@3200+ 1.6V AC Copper Silent 2 L | 512MB ddram PQI (400) | ATI Radeon Saphire 9800SE | 10GB HDD maxtor + 40GB HDD IBM | DVD-RW LG 4120B | Eurocase 5412A 350W EC
- Mtex
- VIP
Do noveho lacneho compu nema Sempron chybu, ale ako upgrade za moj asi nieOksamot napísal:Ibaze sempron je tu a dost ludi sa necha nalakat, pricom nevedia do coho lezu... Ja som to uviedol len ako priklad na platformu socketu A, nemusite ma preto hned ukrizovavat. A kopec ludi ma este stale XP-cka na zlej doske a niekedy ju mozno budu chciet vymenit :roll: .
Vsak hovorim... Bol by si blazon ak by si menil . Ale ja by som ho nedal ani do noveho compu...
SUBARU INTELPREZA
- martonelli
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Sep, 2004, 14:00
Neviem co mate proti MSI,mam dosku msi k7n2-ilsr /nforce2ultra/ a v nej barton box 2500+ na 3200+ a to tak,ze ked som poskladal komp,prvykrat nakopol isiel som do biosu tam dal z 166fsb na 200fsb /2200mhz/ a nainstaloval winxp.Od vtedy ten komp chodi leto,zima uplne v pohode,kamos na epoxe/nforce2Ultra/ vedel dat max na 3000+,stabilne len na 2800+.Cpu su rovnaka seria kupovane naraz.Proste pohodicka............
- Mtex
- VIP
No ved aj mne tak chodi, ale nehodi sa brutalne OC...ja mam XP-M "len" na 2400Mhz viac sa prehrievaju mofsety na doske....a navyse na taky brutalny OC ta doska nie je stavana. Dalej nezvlada FSB nad 210Mhz...nemozem podvoltovat CPU treba na 1,1V a nema ani moznost zvysit napatie na chipsete. Tak asi takmartonelli napísal:Neviem co mate proti MSI,mam dosku msi k7n2-ilsr /nforce2ultra/ a v nej barton box 2500+ na 3200+ a to tak,ze ked som poskladal komp,prvykrat nakopol isiel som do biosu tam dal z 166fsb na 200fsb /2200mhz/ a nainstaloval winxp.Od vtedy ten komp chodi leto,zima uplne v pohode,kamos na epoxe/nforce2Ultra/ vedel dat max na 3000+,stabilne len na 2800+.Cpu su rovnaka seria kupovane naraz.Proste pohodicka............
- martonelli
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 11. Sep, 2004, 14:00
No prave preto si kamos kupil epox/vraj best na oveclock/ o hodne drahsi ako msi a vysledok ja zalosny,vykon a overclock ako na asus/nforce2/ za 2litre./jeho stala 4litre /,proste su low endy/ecs,matsonic a spol/,stred asus ,abit,msi,epox, ... a specialne /deluxe/ edicie od tych istych vyrobcou s najlepsim predpokladom na brutal oveclock.Mal som moznost vyskusat spec. ediciu inak nemastne neslanej znacky gigabyte pre P4 aj s modulom pre vyrovnanie napatia /6-fazovy/ kde P4 1,8 rozbehla na 2,6ghz bez zmeny vcore a 2,8ghz so zvysenym napatim o tusim 0,1V/neviem presne/.Ta doska stala ale 8litrov.Bratranec/elektrotechnik/ odhadoval cenu veci na beznej doske/kondiky..../ na zhruba cca 200-300Sk.Proste doska za liter od hocijakeho vyrobcu bude shit,ale verim tomu ,ze aj matsonic keby chcel tak vyrobi dosku ktora bude brutal/ma na to kapacity,ved robi aj pre abit /,ale za brutal cenu.Proste kvalita stupa v ruka v ruke s cenou/lepsie kondiky,odpory..../
- Mtex
- VIP
No nevim, kamaratka ma Matsonic sice strarsi...ale taky SHIT som este nevidel! Ma tam celera700Mhz ... ja som mal vdety 333Mhz+Abit BX6 a mal som vyssi vykon.martonelli napísal:No prave preto si kamos kupil epox/vraj best na oveclock/ o hodne drahsi ako msi a vysledok ja zalosny,vykon a overclock ako na asus/nforce2/ za 2litre./jeho stala 4litre /,proste su low endy/ecs,matsonic a spol/,stred asus ,abit,msi,epox, ... a specialne /deluxe/ edicie od tych istych vyrobcou s najlepsim predpokladom na brutal oveclock.Mal som moznost vyskusat spec. ediciu inak nemastne neslanej znacky gigabyte pre P4 aj s modulom pre vyrovnanie napatia /6-fazovy/ kde P4 1,8 rozbehla na 2,6ghz bez zmeny vcore a 2,8ghz so zvysenym napatim o tusim 0,1V/neviem presne/.Ta doska stala ale 8litrov.Bratranec/elektrotechnik/ odhadoval cenu veci na beznej doske/kondiky..../ na zhruba cca 200-300Sk.Proste doska za liter od hocijakeho vyrobcu bude shit,ale verim tomu ,ze aj matsonic keby chcel tak vyrobi dosku ktora bude brutal/ma na to kapacity,ved robi aj pre abit /,ale za brutal cenu.Proste kvalita stupa v ruka v ruke s cenou/lepsie kondiky,odpory..../