PROBLEM !! zltacka?
PROBLEM !! zltacka?
caute, zapnem pc a vsetko mám žlte BIOS, zapinanie, plocha..proste ako keby som mal cez monitor prelepenu zltu foliu
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: PROBLEM !! zltacka?
A? aky je to monitor, aka je to karta, ake mas ovladace, aky mas kabel, aky vystup pouzivas?
skus vymenit kabel alebo ho aspon odpoj a zapoj. A skus iny monitor ak mas.
skus vymenit kabel alebo ho aspon odpoj a zapoj. A skus iny monitor ak mas.
Spoiler: ukázať
LG Flatron L1750B 17"
nVidia 9500 1GB
idem skusit ten kabel
uz sa mi to stale raz daaavno este na starom CRT monitore ale uz si nepametam ako som to riesil
nVidia 9500 1GB
idem skusit ten kabel
uz sa mi to stale raz daaavno este na starom CRT monitore ale uz si nepametam ako som to riesil
odpojil som, zapojil som a furt je to zlte
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
nemas len nastavene nieco zle, dake vyvazenie farieb na monitore alebo v ovladacoch? mas iny monitor na odskusanie? Neviem presne co je to za kartu, ak mas na nej iny vystup tak to zapoj doneho, (aj pomocou redukcie, ak je to dvi a karta je dvi, pouzi dsub redukciu)
a pouzivaj edit.
a pouzivaj edit.
nie pc bol zapnuty asi hodinu, potom sa vypol a o 10 min sa zasa zapol a pozerám, odrazu je vsetko zlté, nemam iny na odskusanie ale v nudzovom pripade ho mozem zapojit do telky...kde presne v nastaveniach by som to mal hladať?? /vista/
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
mal si skúsiť iný ak sadágambl3r napísal:odpojil som, zapojil som a furt je to zlte
ok zapojil som pc do telky, tam isli farby normálne...zapojil som zasa do pc a už to ide!! moja telka obravuje monitory
nie,.... mas zly kabel
skus s nim trosku podrbat a mozno ti zase vypadne jeden z kanalov (R/G/B). chod do obchodu a kup novy. tolko to nestoji.
skus s nim trosku podrbat a mozno ti zase vypadne jeden z kanalov (R/G/B). chod do obchodu a kup novy. tolko to nestoji.
- OkiGraphics
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 18. Sep, 2010, 11:20
Jj, aj ja som to uz pisal, ale ta povodna tema bola asi zmazana alebo presunuta... Mam rovnaky "problem", je to tym kablom co prepaja monitor s grafickou kartou, problem je konkretne tam kde je ten kabel taky "zhrubnuty" (neviem ako sa to vola)- je to tam asi nejake pochrumane. Ja mam ten kabel "pricviknuty" tak aby mi to nerobilo, cize neriesim.
MB: ASUS P5Q SE, CPU: Q9400 2.66 GHz -> 3.60 GHz + Arctic Freezer 7 Pro, VGA: ATI sapphire 3870 MSI GTX 560 Ti Twin frozr II PSU: FORTRON Bluestorm II 500W, RAM: Corsair 2x2 GB + 2x1GB 901 MHz DDR2, CASE: Thermaltake M5
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec
Monitor: Dell Ultrasharp U2311H 23 Notebook: HP ENVY 15-j000ec