Zdielanie pracovnej plochy cez internet
Zdielanie pracovnej plochy cez internet
Čaute.chcel by som sa opýtať, pomocou akého programu sa dá zdielať pracovná plocha cez internet.
a taktiež či to ide aj keď nemam verejnu IP.ďakujem.
sorry ak som túto tému zaradil do zlej kategórie.
Re: Zdielanie pracovnej plochy cez internet
zdielanie plochy: VNC (ak chces aj hybat mysou na druhej strane)Makro napísal:Čaute.chcel by som sa opýtať, pomocou akého programu sa dá zdielať pracovná plocha cez internet.
ak ti staci view, kludne pouzi SKYPE
problem verejna IP: obist bud presmerovanim portov na routri, alebo nainstaluj nieco, co sa vola Hamachi (na oboch PC) a potom sa tvaris ako na lokalnej sieti, a pristupujes na IP v lokalke
lava, prava, lava, prava ...
http://www.showmypc.com
free verzia
jednoduchy 1MB program, staci spustit na PC ktory chces vidiet a aj na pc na ktorom chces vidiet druhy PC,
na 1. das show my pc now, vygeneruje cislo,
na 2. das view remote PC, zadas to vygenerovane cislo a si tam...
lepsi je samozrejme teamviewer, ale ak ho budes casto pouzivat, tak ti ho bloknu je to trial verzia..
free verzia
jednoduchy 1MB program, staci spustit na PC ktory chces vidiet a aj na pc na ktorom chces vidiet druhy PC,
na 1. das show my pc now, vygeneruje cislo,
na 2. das view remote PC, zadas to vygenerovane cislo a si tam...
lepsi je samozrejme teamviewer, ale ak ho budes casto pouzivat, tak ti ho bloknu je to trial verzia..
Spoiler: ukázať
zabudol som dodať že to má byť na linuxe
- GASPi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 01. Jún, 2007, 08:00
Je to take tazke pouzivat Google? --> http://support.teamviewer.com/index.php ... icleid=203
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
no ak by si si klikol tak ten temviewer je aj na linux ..
NX server ...
NX client ...
NX client ...
a cez ten teamviewer môžem ten druhý pc aj ovládať ?
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
daj si facku za lenivost, mas to hned na titulke webu teamvieweru.TeamViewer umožňuje vzdálené ovládání jakéhokoli počítače způsobem, který není odlišný od fyzické přítomnosti přímo u počítače
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
Ako na Linuxe fakt doporucujem NX, sice to ma tu a tam problemy, ale je to asi najlepsie riesenie. Osobne napriklad pouzivam NX na to, aby som spustil a ovladal JDownloader na Linuxovom fileservri z mojho Windows desktopu.
u NX stale plati to, ze na "free" verzii sa da nastavit pristup pre maximalne 2 roznych uzivatelov?
alebo to uz zmenili ...
alebo to uz zmenili ...
-
- Moderátor
- Dátum registrácie: Ut 26. Feb, 2008, 14:00
NX Free Edition
A complete solution for remote access to your Unix workstation. It allows 2 users to connect at the same time no matter what their location is, and share the desktop.
FreeNX si neskusal ? http://openfacts2.berlios.de/wikien/ind ... AQ/General
A complete solution for remote access to your Unix workstation. It allows 2 users to connect at the same time no matter what their location is, and share the desktop.
FreeNX si neskusal ? http://openfacts2.berlios.de/wikien/ind ... AQ/General
ok dal som si tu facku
v podstate sa na ten pc budu pripájať len dvaja učivatelia.ja z desktopu a jeden tipek z druheho desktopu.a to je všetko.ja to teda skusim a dám vedieť či to fičí.
v podstate sa na ten pc budu pripájať len dvaja učivatelia.ja z desktopu a jeden tipek z druheho desktopu.a to je všetko.ja to teda skusim a dám vedieť či to fičí.