Zdravím páni,
dúfam že mi budete vedieť poradiť, mám taký malý technický problém... mám iPhone 3G, ktorý som splašil s mrtvym SW. Spolužiak mi ho predal za pár šupov , s tým že ešte pár dní predtým mu soft normálne fungoval. Problém je , že pri nahrávaní softwéru ostane itunes a iphone stáť v bode "restoring iPhone firmware" a stojí. žiadny error, telefon sa nereštartuje. proste stojí na jednom mieste...
foto:
poradí niekto?
iPhone 3G
- Sphyn0x
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 27. Nov, 2009, 20:53
Re: iPhone 3G
Skús ho nechať dlhšie. Koľko si ho nechal?
Poprípade skús restore na inom PC/MAC.
Poprípade skús restore na inom PC/MAC.
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
robis to na stroji kde je nativne xp? davaj bacha aby si tam nepchal najnovsi fw kebyze je telefon od T-mobilu popripade zo zahranicia, tym ho hned loknes (update basebandu a fw radia)
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Nov, 2008, 03:35
chlapi, tak po dlhom predlhom čase nejaký update...
iphone funguje , mám v ňom 4.1 firmware s updatnutým basebandom a verte či nie, niečo spôsobilo že mi berie všetky karty. telefon mám bez unlocku a jailbreaku.
iphone funguje , mám v ňom 4.1 firmware s updatnutým basebandom a verte či nie, niečo spôsobilo že mi berie všetky karty. telefon mám bez unlocku a jailbreaku.
stacilo ti vykopnut ho z recovery modu pomocov tiny umbrella ...
a k tomu unlocku.. bol vobec ten fon zablokovany?
a k tomu unlocku.. bol vobec ten fon zablokovany?
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 02. Nov, 2008, 03:35
práveže nie, ani tinyumbrella nedokázala ten telefon kicknúť z recovery režimu... proste som ho nechal uležať ako víno v poličke týždeň nech sa vybije totálne a potom som nahodil soft. v podstate od predošlého postu až doteraz ide ako hodinky.
a ten telefon bol normálne blokovaný (čiže len na t-mobile), kamarát čo ho mal predomnou musel robiť jailbreak a unlock lebo mu nechcel brať orange kartu a iTunes mu pisal že neplatná sim (klasika pri blokovaných fonoch)
a ten telefon bol normálne blokovaný (čiže len na t-mobile), kamarát čo ho mal predomnou musel robiť jailbreak a unlock lebo mu nechcel brať orange kartu a iTunes mu pisal že neplatná sim (klasika pri blokovaných fonoch)
updatnutý baseband ? a aký tam maš teraz ? ked sa smiem spýtať
Asus Barebone T3 - AMD Phenom II X4 965 - ATI 4670 - 60GB SSD + 640GB - Razer Copperhead . MacBook White C2D 1,83 GHz - 80GB SSD intel - 2TB NAS . Magic Mouse . iPhone 5 16gb Black , Neonode N2 . Lumia 710