Ahojte,
poskladal som komp
i3-540, ram DDR3 1333MHz cl 9, grafika ziadna vyuzivam CPUckovu, seasonic sII 430, doska gigabyte GA-H55M-UD2H, disk seagate 1GB 7200 otackovy
v biose som skusal aj AHCI (SATA) aj IDE...
proste bootojem XP pro a po nacitani driverov ked pise ze spusti windows okno, to kde je moznost R repair alebo instalacia noveho Windowsu tak predtym ako mi zapne toto okno tak mi vyhodi BSOD
takuto : http://www.7438.com/archives/2009/01/20090123_2356.php
prve dve cisla sedia, 0x0000007E (0xC0000005 ... ostatne su ine
EDIT:
a este mam pod tym
*** pci.sys - Adress F748E0BF base at F7487000, DateStamp 3b7d855c
hladal som na nete ale tak tam pisu ze ocheckovat vsetok hardware postupne poodpajat, niekde pisali ze to moze byt koli tomu ze ked je win XP bez service packu, proste mnoho rieseni, nemate nejake dobre typi aj vy? dakujem
po zlozeni noveho PC - BSOD
Re: po zlozeni noveho PC - BSOD
tak pomohol som si sam a ak niekto bude mat podobny problem tak tu je riesenie
pouzil som instalaciu win XP so service packom, potom mi vsak vyhadzovalo bluescreen 0x0000007B, musel som si v BIOSE prepnut AHCI na IDE a potom to uz islo,,,sice potom mi este blblo nacitanie nejakych filov z CD romky (pripojena cez SATA) tak som pouzil druhu ktoru som pripojil pomocou IDE a vsetko sa podarilo ako sa malo
pouzil som instalaciu win XP so service packom, potom mi vsak vyhadzovalo bluescreen 0x0000007B, musel som si v BIOSE prepnut AHCI na IDE a potom to uz islo,,,sice potom mi este blblo nacitanie nejakych filov z CD romky (pripojena cez SATA) tak som pouzil druhu ktoru som pripojil pomocou IDE a vsetko sa podarilo ako sa malo