Ahojte, potrebovala by som pomoc pri zapojení Vigor 2700 - WIFI - notebook. Pri takomto zapojení mi nefunguje vpn spojenie z notebooku cez wifi. Mám to zapojené takto: internet do WAN vo Vigore a cez LAN mám zapojené WIFI a stolné PC.
Asi treba niečo nastaviť, ale neviem čo. Neviem, či sa vyjadrujem správne.
VPN pripojenie cez wifi
Re: VPN pripojenie cez wifi
este povedz co myslis tym VPN ? pripajas sa do prace na firemnu VPNku?
imho ti to musi ist normalne akokeby si bola na kabli... z toho ma napada dalsia otazka.. ide ti VPN ked si na kabli?
imho ti to musi ist normalne akokeby si bola na kabli... z toho ma napada dalsia otazka.. ide ti VPN ked si na kabli?
Spoiler: ukázať
áno pripájam sa na firemnú vpn a keď sa pripojím káblom na vigor tak spojenie ide
a ked sa pripojis wifi, tak spojenie nejde ...
nemas tam nahodou nastavenu vnutornu podsiet pre WiFi ?
skus porovnat IPcky, ktore ti vrati ked si pripojeny cez kabel, a ktore ti vrati, ak si na WiFi
pripadne pozriet, ci nahodou router nerobi aj firewall pre WiFi spojenie - neblokuje porty
pripadne ci nemas na notebooku nastaveny firewall na WiFi spojenie inac ako na LAN/kabel
nemas tam nahodou nastavenu vnutornu podsiet pre WiFi ?
skus porovnat IPcky, ktore ti vrati ked si pripojeny cez kabel, a ktore ti vrati, ak si na WiFi
pripadne pozriet, ci nahodou router nerobi aj firewall pre WiFi spojenie - neblokuje porty
pripadne ci nemas na notebooku nastaveny firewall na WiFi spojenie inac ako na LAN/kabel
lava, prava, lava, prava ...
skúsim sa na to pozrieť