Ako nabootovať win7
Ako nabootovať win7
Zdravím, nikde na fňore som nenašiel tému ako na boot windowsu 7. Potrebujem poradiť, čo sa týka inštalácie windows-u, som začiatočník. Chcel by som zmeniť už existujúce partície na diskoch a aby som to urobil, musím spustiť windows z disku DVD, USB alebo CD. Napálil som windows na DVD, no windows mi ho nechce pri štarte načítať. Tak som sa chcel opýtať, či mi niekto viete pomôcť ako na to, ďakujem.
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Re: Ako nabootovať win7
pri startovani systemu musis stlacat klavesu ktora ta posle do Bootovacieho manu.. ja to mam napr. pod F11 a bios pod delete... dole by ti to aj malo napisat... potom uz len vyberies z coho bootovat... a niekde v stvrtine instalacie sa ta popyta aj na disky tam si to nastavis...
Spoiler: ukázať
To, kde sa to nastavuje viem. Len aj keď sa dostanem do toho bootovacieho menu, tak mi tam po 1 nefunguje klávesnica (mám USB) a po 2 mi to nechcelo nabootovať DVD.
- elementar
- Sponzor fóra silver
zaujimave ze ti tam nefunguje klavesnica... a ak ti to nenabootovalo tak si to na vypalil
Tiež to nechápem, a kamošova cez PS2 mi ide... A tiež mám ten pocit, ale neviem prečo by to malo byť chujovo vypálené. Cez PC mi to spustí v pohode, aj autorun.
No ale neponúkne mi možnosť ich meniť, iba vybrať disk kde ho nainštalujem... A keď ich chcem zmeniť, mám to spustiť cez dvd. A môže to byť vypálené na RW-čku?
- elementar
- Sponzor fóra silver
no to dava zmysel predsa ked chces rozdelovat disky tak nemozes s nich aj zaroven instalovat... vsak spusti dvd cez autorun......... ak nejde tak prepal... alebo na kluc... externak atd...
Ďakujem. Už som na to prišiel.
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
klasicky problem vypnuteho usb legacy v biose. zapni to a pojde to.tomajko napísal:Tiež to nechápem, a kamošova cez PS2 mi ide... A tiež mám ten pocit, ale neviem prečo by to malo byť chujovo vypálené. Cez PC mi to spustí v pohode, aj autorun.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB