Zdarec, mám otázky ohľadom tohto monitore, kedže mám onho záujem a dufam, že budete vedieť o tomto monitore viac alebo to budete o nom vedieť nájsť. To čo sa nikde neviem dopátrať je to, na akej technologii tento monitor funguje?? TF, MVA, IPS?? Osobne si myslím, že by to mohlo byť nejaké SPVA, ale nikde som nenašiel o tom ani zmienku. A vlastne vôbec som sa nedopátral ku nejakým testom a hodnoteniam na tento monitor, teda by ma zaujímalo ako je vlastne tento monitor na tom s kvalitami obrazu??
Taktiež by ma zaujímalo, či sa dá niekde zohnať k tomuto monitoru čisto iba ten stojan, ktorý sa predáva trebárs v X3 verzii. Ono tá X3 je už teda mrte drahá, preto by som radšej prv skusil kupiť jeden MD230 a k nemu stojan a podľa toho aký by som s ním bol spokojný by som si časom dokupil k nemu dalšie dva a primontoval ich k nemu, teda by som si z neho mohol spraviť Eyefinity
No snád bude o tom niekto vedieť dačo viac, tak vopred dík hoci aj za snahu
Samsung MD230...
Re: Samsung MD230...
google, je to PVA test
myPC CPU:i5 3350P, MB:Gigabyte B75M D3H, RAM:8GB Kingston 1600MHz cl9, VGA:MSI R9 270 Gaming DVD-RW:LG H12NR, HDD:Toshiba 1TB, SSD:Toshiba HG2 256GB, LCD:LG W2220P-BF, Case: SilentiumPC Gladius M35,PSU:Seasonic M12II 520W, Router: Mikrotik hAP ac2 myPhone: Google Pixel 4a myStation: Playstation 3 myHeadphones: Sennheiser HD 438
Re: Samsung MD230...
uf, hľadal som a viem hľadať slušne, no nejak som nenašiel, takže dík
Len škoda, že sa nedá kúpiť jeden ten monitor MD230 so stojanom pre MD230X3, teda kúpiť teraz jeden a pritom mať možnosť to neskôr rozširovať. Škoda no
Len škoda, že sa nedá kúpiť jeden ten monitor MD230 so stojanom pre MD230X3, teda kúpiť teraz jeden a pritom mať možnosť to neskôr rozširovať. Škoda no