Takze mam nasledujuci problem.
ficim si na baterke ked zrazu mi ju v posledom obdobi vypina na 38-33%. jednoducho mi zacne blikat na oranzovo kontrolka a book sa hibernuje/vypne.
vseko vo wine mam nastavene aby sa to robili pri 8% skusal som uz vselico od rmclock a podobnych zalezitosti , tak isto aj lenovo power vecicky nepomohlo nic.
Znamena to snad ze baterka sa uz pomaly poruca? da sa takyto jav nejak realne zmerat a konstatovat ze bateria uz konci?
dik
lenovo r 500 problem, baterka pise este 33% no book sa vypne
Re: lenovo r 500 problem, baterka pise este 33% no book sa v
skusim som dnes rano lenovo pc doctor kde som navolol rundown battery, budem informovat o vysledku
- xsi69
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 07. Apr, 2006, 02:00
Skus PC wizard , a pozri si , ze ci mas na baterke spravne napatie a kapacitu .
popripade by som skocil do bios-u
popripade by som skocil do bios-u
Spoiler: ukázať
naaah to je o nicom taketo veci
proste treba preformatit baterku cez lenovacku utilitku a clovek ma pokoj ale diki za zaujem aj tak
proste treba preformatit baterku cez lenovacku utilitku a clovek ma pokoj ale diki za zaujem aj tak
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Po 27. Sep, 2010, 19:31
-> Broslovski:
už to nerobí? Opravil si to? Ak áno, ako?
už to nerobí? Opravil si to? Ak áno, ako?
ospravedlnujem sa za umrtvenie temy.
cize proste som to vytriesil tak ze som si instalol lenovo battery v ktorom prejdes do zalozky battery a dalej kliknes na battery maintance a kliknes na perform reset. zresetuje sa ti baterka tak ze sa ti plne vybije na nulu, nasmazi sa udaj 0% battery do systemu , nasledne sa nabije na 100% a nasmazi sa udaj 100% do systemu a mas to notebook musi byt pocas resetu pichnuty do nabijacky, odporucam vypnut automaticke sleepovanie a podobne veci kedze battery reset win neberie ako beziaci proces.
cize proste som to vytriesil tak ze som si instalol lenovo battery v ktorom prejdes do zalozky battery a dalej kliknes na battery maintance a kliknes na perform reset. zresetuje sa ti baterka tak ze sa ti plne vybije na nulu, nasmazi sa udaj 0% battery do systemu , nasledne sa nabije na 100% a nasmazi sa udaj 100% do systemu a mas to notebook musi byt pocas resetu pichnuty do nabijacky, odporucam vypnut automaticke sleepovanie a podobne veci kedze battery reset win neberie ako beziaci proces.