chyby diskových zväzkov win7

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
kajo873
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00

chyby diskových zväzkov win7

Príspevok od používateľa kajo873 »

Ahojte mam win7 a blbne mi štart sistému.Niekedy nenabehne vôbec ani načítavanie a niekedy prejde načítavanie ale ostane potom stáť. Cez safe mod sa do windowsu dostanem. Porobil som nejaké čistenia s tune Up a tak, a po asi 10 raze mi konečne nabehol systém.
Dole ako je ta vlajka mi vyhodilo systémové hlásenie. Klikol som na to a po chvilke mi vyskočilo chyby diskových zväzkov
Chcem teraz vedieť či to je chyba disku alebo len pošahaný systém. Lebo mám podozrenie že mi pomaličky odchádza disk.
Dalo by sa to nejakýžmi utilitami spraviť?
Ďakujem
xcubus
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 05. Mar, 2008, 14:00

Re: chyby diskových zväzkov win7

Príspevok od používateľa xcubus »

spusti si checkdisk...pripadne kontrolu v HD Tune...ak tu bude neaka chyba, je cas zalohovat data a vymenit disk
kajo873
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Po 27. Nov, 2006, 02:00

Re: chyby diskových zväzkov win7

Príspevok od používateľa kajo873 »

No check dysk som spustil ale nejak som nestihol pozreť či sú tam nejaké chyby... neukladá sa niekde výpis checkdysku?
V HD tune som spravil test nie je tam žiadna chyba ale v HEALT mám jeden riadok žltý:
http://img11.imageshack.us/img11/471/hdtunec.png
čo to znamená?

Ale v oodefrag ked som dal kontrola disku tak tam vypísalo že : CHDYSK:zitena cyhba
http://img716.imageshack.us/img716/2346 ... ckdysk.png

Tak teraz neviem či je cyhba alebo nie.
ASUS N55SF- S1262u: CPU: Intel® Core™ i7 2670QM, CHIPSET: Intel® HM65 Express Chipset, RAM: 6GB DDR3 1333 MHz, DISPLEJ: 15.6" 16:9 Full HD (1920x1080), VGA: NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM, HDD: 750GB 5400rpm

Návrat na "Operačné Systémy"