Strihanie videa
Strihanie videa
dobry den. mam kameru Sony HD AVCHD a potrebujem z jednotlivych sekvencii /videi/ poskladat celom a este to nejak skratit.
skusal som movie maker ale nezobere mi to subor ktory mam uz nahrany v pc resp neprecita ho. kamera robi subory Video AVCHD (.MTS). nemam k nej ziadne cd kedze nie je moja. aky program mi doporucite prosim vas ?
este drobnost. stacilo by mozno subor prekonvertovat do avi formatu a movie maker by mi to zobral. vie niekto cez co sa to da jednoducho konvertovat ?
skusal som movie maker ale nezobere mi to subor ktory mam uz nahrany v pc resp neprecita ho. kamera robi subory Video AVCHD (.MTS). nemam k nej ziadne cd kedze nie je moja. aky program mi doporucite prosim vas ?
este drobnost. stacilo by mozno subor prekonvertovat do avi formatu a movie maker by mi to zobral. vie niekto cez co sa to da jednoducho konvertovat ?
Re: Strihanie videa
kazdy normalnejsi program ti vezme tie mts subory v poho. to je mpeg2 kodek tusim.
ked ide o jednorazovku tak si stiahni trial sony vegas (jednoduchy) alebo adobe premiere (profi)
ked ide o jednorazovku tak si stiahni trial sony vegas (jednoduchy) alebo adobe premiere (profi)
win movie maker mi nebere to mts. a myslim ze ani ziadny iny to nezobere...preco? to ja neviem...a momentalne sa trapim s konvertovanim v Mediacoder a vobec mi to nejde...
v tom vegase mi to ide spustit ale neviem ci sa tam da video strihat ? ale zrejme hej...a este by som sa ta spytal ci neexistuje nato cestina alebo priamo tam ci niekde sa neda nastavit...dik
v tom vegase mi to ide spustit ale neviem ci sa tam da video strihat ? ale zrejme hej...a este by som sa ta spytal ci neexistuje nato cestina alebo priamo tam ci niekde sa neda nastavit...dik
ach, vravim ze zoberie, napisal som ti dva programy v ktorych to ide... tak nvm co riesis
v premieri som dokonca s mts videom strihal a bez problemu.
zvysok - UTFG
v premieri som dokonca s mts videom strihal a bez problemu.
zvysok - UTFG
mohol by si mi dat nejaky link na to premiere ? stiahol som 2x cosi a neslo mi ani jedno...dik moc...
neviem aky mas windows..
Ja osobne pouzivam Pinnacle Studio... jednoduche a rychle...
AVCHD mi bez problémov berie Windows Live Movie Maker.
Skús najnovšiu verziu.
Skús najnovšiu verziu.
gudas kamarat moj...mne ten tvoj movie maker neberie vyssie spominany format...hm ?
precitaj si co je AVCHD http://en.wikipedia.org/wiki/AVCHD
mas tam aj zoznam prehravacov, editorov a konverterov v ktorych sa s nim da dobre pracovat. medzi nimi samozrejme aj tie ktore ti radim od prveho postu..
mas tam aj zoznam prehravacov, editorov a konverterov v ktorych sa s nim da dobre pracovat. medzi nimi samozrejme aj tie ktore ti radim od prveho postu..
Windows Live Movie Maker to berie, skusal som aj klipy nahrate Panasonic HMC151, co robi az 24 Mbit
inak AVCHD je MPEG-4 part 10, nie MPEG-2... ale stale long gop
inak AVCHD je MPEG-4 part 10, nie MPEG-2... ale stale long gop
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať