Pokazená doska?
Pokazená doska?
Dobrý deň, mám dosku ASUS M4N98TD EVO a práve som zistil ,že mi odpadlo niekoľko spojov, bude to mať nejaké následky?
Ďakujem za odpovede.- Matto140
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Nov, 2008, 21:31
Re: Pokazená doska?
Následky určite, závisí od toho z akého obvodu sú tie súčiastky(SMD rezistory). Keďže neprečíam popis čipu pri tých odpadnutých SMD rezistoroch, presnejšie určiť neviem.
Mne sa pred rokom podarilo odtrhnúť kondenzátor z obvodu integr. zvukovky a ľavá strana slúchadiel nehrala.Prispájkoval som ho opatrne naspäť a všetko je dodnes vpodiadku.
Mne sa pred rokom podarilo odtrhnúť kondenzátor z obvodu integr. zvukovky a ľavá strana slúchadiel nehrala.Prispájkoval som ho opatrne naspäť a všetko je dodnes vpodiadku.
Ten cip okolo ktoreho su odpadnute suciastky by mal byt zvukovy, takze tipujem na problemy so zvukom (minimalne).
tak to pojdem asi reklamovat lebo som to este len vybaloval a vypadlo mi to do krabice, este som sa toho ani nedotkol, takze asi vyrobna chyba a na to chipe je napisane VIA VT1708S.
- Matto140
- Používateľ
- Dátum registrácie: Št 06. Nov, 2008, 21:31
Keď to máš novú MB tak jednoznačne RMA!!!
Dakuem za rady.
- glirpi
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 09. Máj, 2010, 03:36
odbalil si to, hned ti to vypadlo do krabice a hned si vedel odkial tie suciastky su ? c c c
nie ja som najprv nevedel ze z coho to je ale hladal som a nasiel som