3870 TOP Problem
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Re: 3870 TOP Problem
Vlakno nestiham citat cele... ale na problem s ciernymi screenmi zvykne pomoct podtaktovat PAMATE!
Spoiler: ukázať
Keby som ju uz nemal v zaruke tak by som to spravil ale inac chcem aby mi fungovala na 100%, to staci.
Reklamacia dopadla tak ze som si doplatil 75€ za HD 5850 od sapphire, Vykon je super na co to potrebujem, do buducna to ma display port, samostatny vystup na HDMI a 2x DIVI kde mam zapojeny monitor a telku.A tesima to ze sa tam daju ovladat otacky ventilatora, takze ked ju nepouzivam tak idu na 20% a ked sa hram tak stupnu na 35% takze mam este tichsi PC nez s tou HD3870. Takze v podstate som spokojny az na to cakanie
Reklamacia dopadla tak ze som si doplatil 75€ za HD 5850 od sapphire, Vykon je super na co to potrebujem, do buducna to ma display port, samostatny vystup na HDMI a 2x DIVI kde mam zapojeny monitor a telku.A tesima to ze sa tam daju ovladat otacky ventilatora, takze ked ju nepouzivam tak idu na 20% a ked sa hram tak stupnu na 35% takze mam este tichsi PC nez s tou HD3870. Takze v podstate som spokojny az na to cakanie
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
aha tak parada fajne si to vyriesil ha.. ta to aj clekom lacno vyslo
vpodstate hej, keby na prvy krat spravili v asuse poriadne reflash biosu tak som stale na povodnej 3870 ale takto ma agem smolu, urcite o nieco prisiel financne ale tak myslim ze tam nakupujem dost. Posledny cas sice viac v alze ale tak to uz len preto lebo alza ma user friendly sortiment ale v alze len take drobnosti. ked nieke veci ohladom PC (monitor, niake karty, repraky, skrinky...) tak to ide z agemu ale take ze (prepätove ochrany, kabliky, doplnky k pc, mysky, klavesnice...) tak to ide z alzy, uz aj len preto lebo agem ma manipulacny poplatok ked nakupujes za nizsiu sumu ako 33€