Zdravim.
Mam mam mensi problem. Tuto hru som hraval na zostave amd athlon x2 5000+ nvidia 250GTS 1GB a 2GB ram na systeme windows XP 32bit. Hra mi sla na ultra high detaili pri zapatom antialiasingu 8x a slapala na 40-50 snimkov uplne v pohode. Casom som si dokupil 2 GB ram teda dohromady som mal uz 4GB a musel som prejst na nejaky 64bit operacny system aby dokazal s pamatou efektivne pracovat , rozhodol som sa pre windows 7 ulti x64. Drivery na grafiky su nainstalovane najnovsie zo stranky nvidie. No ked hru spustim tak mi seka aj pri nastavenych medium detailoch a pritom seka len v intervaloch ked sa hybem , inak fps je vysoke okolo 60 ale akonahle sa pohybujem po krajine tak kazdych 5 sekund sek. Vedel by mi niekdo poradit preco to robi a ako to odstranit ?
Lotro Online problem zo sekaním na Win7x64
Re: Lotro Online problem zo sekaním na Win7x64
Options - Troubleshoot
skus znizit Engine Speed na High, respektive este nizsie ked nehelfne.
skus znizit Engine Speed na High, respektive este nizsie ked nehelfne.
nejak som to nepochopil . Skusis mi to vysvetlit krok po kroku ? tak napr kde sa dostanem do options ? lebo osobne taku polozku vo win nepoznam
to bude bud v hre alebo v nejakom config exaci pri hre. ja tu hru nemam ale keby si nebol tak lenivy tak si riesenie najdes aj sam. UTFG
pokial ta spravne chapem tak si mi vlastne poradil znizit detaili v hre . Diky to by ma bez teba nenapadlo :D:D
zle to chapes..