WinXP: zmena serioveho cisla

Všetko o operačných systémoch...
POZOR: žiadny WAREZ
Používateľov profilový obrázok
galen
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: Št 01. Jún, 2006, 02:00

WinXP: zmena serioveho cisla

Príspevok od používateľa galen »

v strucnosti:
mam 10 notebookov, s WinXP, licencie maju VistaBusiness, downgrade na WindowsXP-Pro. Licencie su OEM.
potrebujem tieto notebooky preinstalovat (WinXP-Pro)

Notebooky boli instalovane z "nejakeho" CD WinXP, nasledne pomenene seriove cisla (hotline M$) a zbehla aktivacia OS.

Existuje nejaky windowsXPSerialKeyRetrieval, ktory by sa dal na toto pouzit, nasledne pouzit aktivacne cisla, ktore mam z M$? (ano, mam ich iba 8z10, kedze 2 som spravil telefonicky, zvysnych 8 mi poslali mailom)
Skusal som uz asi 10 toolov, len najzabavnejsie na nich je to, ze mi hovoria, ze serialKey tych windowsov je identicky, na vsetkych notebookoch.
Ak vezmem seriove cisla, ktore mi kedysi zaslal M$, tak mi menice na seriove cisla rovno povedia, ze tieto kluce su "invalid", a ani nasledne windows nejde aktivovat (pouzitim archaickych aktivacnych cisel, zodpovedajucim konkretnym serialkam).

Aky ma byt spravny postup pri reinstalacii spominanych notebookov?
Nehovoriac o tom... je vlastne winXP na slovensku podporovane?
lava, prava, lava, prava ...
Používateľov profilový obrázok
matopd
Používateľ
Používateľ
Dátum registrácie: St 16. Jan, 2008, 14:00

Re: WinXP: zmena serioveho cisla

Príspevok od používateľa matopd »

Cau,

ak, tak pouzivam toto : http://lozinak.info/KeyUpdateTool_enu.exe, pokial mi to nefunguje, vacsinou je problem s instalackou. Pouzival som to tak, ze pri viac instalackach na rovnaky HW, som pouzil origos CD na prvy stroj, acronis na klonovanie ostatnych a potom update na origos ciselka. Pokial som si to instaloval sam, vzdy to islo, ak to instaloval nejaky "partizan" s skopirovanym instalakom ktovie odkial, bol problem asi vzdy...

Návrat na "Operačné Systémy"