Ahoj. Nainstaloval som si teraz Two worlds 2 a ked zapnem hru, zacnem hrat po chvili akoby zamrzol, myskou este viem chvilu hybat, zvuk ide dalej, po priblizne 5 sekundach naskoci mi obrazovka a sekne sa zvuk. Vyzera to podla mna akoby grafika nestihala alebo ja neviem ale stavalo sa mi to aj pri inych hrach napr Starcraft 2. Neviem v com je problem. Nainstaloval som najnovsie drivery na grafiku, nepomohlo. Reinstaloval hru, nepomohlo. Pri niektorych hrach mi vsetko funguje normalne, no niektore hry robia toto.
Moj PC:
AMD Phenom II X2 550 Processor 2,70 GHz
RAM - 4 GB
System - 32 bit/ Win 7
Grafika - ATI R4890 Cyclone
Teraz som si stiahol GPU-Z a zistil som ze pri spusteni hry mi GPU Temp.(MEMIO) [°C] z 64 vystupa az na 92, pricom sa zvysia otacky chladica z 1707 na 2421 a potom mi to zmrzne. Myslim ze sa tak grafika chrani pred tym, aby sa neodpalila, tak radsej takto skratuje. Skusal som nastavit staticky otacky na 3000 pred zapnutim hry, no teplota sa dostala na rovnaku uroven a zase zamrzla, trvalo to vsak dlhsi cas. Je problem v grafike ako takej alebo je nejako poskodena? Mozno problem v chladici, spajacej emulzie medzi chladicom a kartou?
problem s Two worlds 2. Problem v grafike?
- valve99
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
problem s Two worlds 2. Problem v grafike?
Naposledy upravil/-a valve99 v So 11. Dec, 2010, 11:19, upravené celkom 2 krát.
Re: problem s Two worlds 2. Problem v grafike?
skús iný crack, mne to veľa krát robil crack...teda ak nemáš originál
Spoiler: ukázať
- valve99
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Sep, 2006, 02:00
OriginalTheW7U11 napísal:skús iný crack, mne to veľa krát robil crack...teda ak nemáš originál
Naposledy upravil/-a valve99 v St 08. Dec, 2010, 23:06, upravené celkom 2 krát.
- dexterav
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 06. Máj, 2002, 02:00
pri takýchto príspevkoch sa tu používa :
Spoiler: ukázať
- Tom2871989
- Používateľ
- Dátum registrácie: Pi 11. Jan, 2008, 14:00
pani odporucam precitat si pravidla fora warez je na fore zakazany takze asi bude naozaj len