Caute. Uz dlhsiu dobu ma se*e software na Diamondback . Chcem mat nastavene lave bocne tlacitka ako SPAT (tlac. c. 6) a VPRED (tlac. c. 4) (napr. pri surfovani..). To sa tusim vola Windows Button 4 a 5. Razeraci to vymysleli tak "genialne", ze W.B.4 sa da nastavit len na tlacidlo 4 a W.B.5 len na tlac. c. 5 a to mi je na ...
Je tam sice moznost nakonfigurovat si to lubovolne, co som aj spravil, ze na 6ku som dal BACKSPACE a na 4ku SHIFT+BACKSPACE. To funguje, ale len do urcitej miery. Napr. ked mam Google alebo hocico, kde je nejaky textbox a ta "textova palicka" tam blika (ale som to nazval, dufam, ze chaapete ), ze mozem do toho okna pisat. Ked vsak stlacim nakonfigurovane tlac. c. 6, nehodi ma naspat, kde som bol predtym, ale zacne vymazavat z toho textboxu, lebo je to vlastne BACKSPACE a nie plnokrvny Win. Button 4 (BACK).
Ak existuje este nejaka ina skratka pre SPAT a VPRED, alebo viete ako to normalne nastavit, poradte please. Ako to mate vy?
OT: Inac mam tiez "najradsej", ked sa Razeraci chvalia, ze maju na svojich mysiach 7 tlacidiel, ked vyuzit sa da len 5 (2 bocne pre pravakov a 2 bocne pre lavakov). Sice sa to da, ale namahavo. To by sme museli mat zmutovane ruky, aby sme prirodzene vyuzili 7.