hry cez LAN-pomoc
hry cez LAN-pomoc
S kamaratom sme si zosietovali PC, kvoli tomu aby sme sa mohli hrat hry. Ani jeden z nas nema pristup na internet. Urobili sme to tak , ze on si kupil sietovu kartu a kabel. Byva v byte nadomnou kabel je dlhy asi 8m. Ja mam sietovu kartu na zakladnej doske.Nastavili sme si IP adresy vypli firewall. OS mame rovanky XP-rovnake verzie. Vsetko funguje-ja viem najst v sieti jeho PC on
moje. Aj prikaz ping IP funguje. Problem je v tom, ze ziadna hra sa nam neda hrat. V jdenej hre napise ze napr " tato Ip adresa nie je LAN IP adresapotom v unej hre zase vobec nechce projit dio LAn siete atD. Vobec ziadna hra sa nam neda hrat. Prosim poraDte nekto uz sme fakt zufali.
moje. Aj prikaz ping IP funguje. Problem je v tom, ze ziadna hra sa nam neda hrat. V jdenej hre napise ze napr " tato Ip adresa nie je LAN IP adresapotom v unej hre zase vobec nechce projit dio LAn siete atD. Vobec ziadna hra sa nam neda hrat. Prosim poraDte nekto uz sme fakt zufali.
pozri si soft. hamachi je tu o nom aj thread. ten by mal vyriesit vas problem. kratke info: http://www.pctuning.cz/index.php?option ... &Itemid=38
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW
nie netreba, len som bol zvedavy ze ci si tam nieco dal, kedze nieste nikde pripojeny . Mozno tym hram chyba nejaka taka konektivita, ked pises ze ti hlasia ze to nieje LAN IP. skus toho hamachiho a daj vediet ci sa podarilo.
Q9400 1,8@3,4 ,Gigabyte EP45-UD3RL, Adata 2x2G 800MHz, MSI 260GX Twinfroze, Samsung F1 320GB, Samsung F1 1TB, LG DVD 4126, ArticCooling 550, Samsung 2243BW
- jararak
- Moderátor
- Dátum registrácie: Št 13. Jan, 2005, 20:00
pre istotu si vytvorte ronaku pracovnu skupinu a tak ako tu spominaly tak 192.168.2.xx kde xx je 1-254
maska pre nu je 255.255.255.0 nic viac netreba nastavovat.
nho a v hrach je mozne ze ste nieco zle robili. jeden musi byt server a druhy sa musi pripajat. este otazka ake hry ste chceli hrat?
je mozne ze tu ip co ste maly tu 169.xx.xx.xx ta je nejaka komunikiacna ci jaka a ona ma inu masku tusim len 255.0.0.0
maska pre nu je 255.255.255.0 nic viac netreba nastavovat.
nho a v hrach je mozne ze ste nieco zle robili. jeden musi byt server a druhy sa musi pripajat. este otazka ake hry ste chceli hrat?
je mozne ze tu ip co ste maly tu 169.xx.xx.xx ta je nejaka komunikiacna ci jaka a ona ma inu masku tusim len 255.0.0.0
Watching you ...
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.
Modra je dobra a preto ju mam aj v logu.