Zdravim...
Takze mam jeden PC, jeden dialkovy ovladac http://www.tichepc.sk/Fractal-Shape-HTP ... 1022009003 , , nuforce udac a jednu sedacku z ktorej nechcem vstavat pre kazdu malickost
Skusal som xmbc aj foobar ale ani jeden s tym nejak nekomunikuje, alebo to neviem nastavit..
Jedine s cim to akoze ma pracovat je winmedia... ale to stoji za (no nie je tu taky smajlik ktoreho potrebujem...) - aj tak tam nefunguje viac ako polovica veci.
Alternativne riesenie by bolo si kupit bezdratovu klavesnicu a ovladat to cez TV, kedze hudbu pocuvam cez sluchadla a pozerat pri tom TV nema takmer ziadny zmysel.. avsak chcel by som to vyriesit inak, pretoze zbytocne mi bude TV "zrat" stovky W ..
Ma niekto s tymto skusenosti ?
Dik
Ovladanie zvuku na PC cez ovladac
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
Re: Ovladanie zvuku na PC cez ovladac
pokial mas udac1, tak ovladanie hlsitosti vo windowse mozes hybat kolko chces, nic sa nestane. Ak sa ti to ale nejako podari robehat s foobarom, to pojde pouzit...
ale v prehravaci najlepsie mat plnu hlasitost, ja som si myslel, ze je to mytus, ale velmi rychlo som zistil, ze je to akra pravda, ked som to vyskusal
ale v prehravaci najlepsie mat plnu hlasitost, ja som si myslel, ze je to mytus, ale velmi rychlo som zistil, ze je to akra pravda, ked som to vyskusal
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Bike: 2022 Canyon Neuron CF 8; Coffee: Chemex 6-cup
Spoiler: ukázať
Problem je ze ten uDac ma extremne kratky kabel, ten mi ledva dociahne na vrchol stola, cize musel by som to riesit jedine USB predlzovackou a tam nebude klesat kvalita ?
Problem je ze ked si pustim nejake music video, kazde ma inu hlasitost.. ak pustam flac/mp3, takztiez ma kazdu inu hlasitost atd.. cize hlas nie je mozne mat "napevno" pri pocuvani..
mozno je len ich kvalita "zla" alebo su zle ripnute alebo co
a k tej hlasitosti ze v pc vzdy naplne a regulovat na udac, to preco ?
dosiahne sa maximalna kvalita reprodukcie ?
Problem je ze ked si pustim nejake music video, kazde ma inu hlasitost.. ak pustam flac/mp3, takztiez ma kazdu inu hlasitost atd.. cize hlas nie je mozne mat "napevno" pri pocuvani..
mozno je len ich kvalita "zla" alebo su zle ripnute alebo co
a k tej hlasitosti ze v pc vzdy naplne a regulovat na udac, to preco ?
dosiahne sa maximalna kvalita reprodukcie ?
- M1ch4l
- VIP
- Dátum registrácie: Št 21. Feb, 2008, 14:00
u flac tie rozdiely v hlasitosti nezvyknu byt nejake extra velke. A najnovi foobar ma nejaku taku feature, ktora by mala aspon ciastocne riesit problem rozdielu hlasitosti pesniciek
kabel k udac sa da predlzit, najefektivnejsie kupou dldheho kabla....ono by to slo napojit aj na kabel ako je napr. k tlaciarni, len ten je dost tenky a asi by ten signal uz nebol tak kvalitny, ale urcite by sa dal zohnat dlhy a kvalitne tieneny USB kabel.
kabel k udac sa da predlzit, najefektivnejsie kupou dldheho kabla....ono by to slo napojit aj na kabel ako je napr. k tlaciarni, len ten je dost tenky a asi by ten signal uz nebol tak kvalitny, ale urcite by sa dal zohnat dlhy a kvalitne tieneny USB kabel.
Music: AKG K240 MK II / Beyerdynamic DT 770 Pro 80 Ohm @ Topping DX7 Pro
Spoiler: ukázať