Všeobecná diskusia
-
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Aug, 2009, 21:10
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
mulhovky sú najviac
Ryzen 5 5600 | ASRock B450 PRO4 | 4x8GB DDR4-2666 CL16 | MSI RX 6800 Gaming X Trio | ZALMAN ZM850-GVM 850W | Fractal Design Pop Air RGB
Čo máš za gumy? U mňa na zadohrabe v pohode aj na jednotke do kopca (fakt je, že spojka má záber snáď 15cm ). Do zákruty kľudne aj pod plynom. Som sa bál, že bude treba pytel piesku do kufru ako na žigula, ale pohoda...galen napísal:na cestach 2-5 cm kase, teplota okolo nuly, a k tomu trosku snezenia ... po chodnikoch a popri cestach 30-40cm mantinely ... si vravim, ze tolko snehu som ani v tatroch nevidel ... namojdusu nem ...
a taaaak ma dosmykalo, ze skoda hovorit ... rozbehnut sa na hlavnej ceste na dvojke ... na tretinovom plyne ... inac to neslo ... trojka miestami tiez prehrabava ... a to nemam ziaden trhac asfaltu ... iba aniNieLiter od toyoty ...
holt srandy kopec ...
Inak Vredenstein Snowtrack 3 mám...
ako donutit ludi dodrziavat 50tku v obci
[admin]Toto ozaj nie[/admin]
[admin]Toto ozaj nie[/admin]
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
pardon, trochu som sa nechal uniest... ale tak tie koziska vystrkovali na verejnosti, preco nedopriat nasej mladezi to, co norskej?
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
a ja ze kodan je v dansku ...Papek napísal:pardon, trochu som sa nechal uniest... ale tak tie koziska vystrkovali na verejnosti, preco nedopriat nasej mladezi to, co norskej?
a uplne staci pre ilustraciu takto... cenzurovane:
lava, prava, lava, prava ...
aha... ja som tam tu kodan dajako prehliadol, som siel podla vlajky a ta je podobna s norskou ....proste som si vsimal daco ine
no, ked si zoberiem, že muži v strednom veku majú sex tak raz za polrok, tak kvôli tomuto sa skôr niekde vydrßú než spomalia
.
tak ja som bol potom donedavna stary dedulo... ale ta sloboda, klud a pokojSnake napísal:muži v strednom veku majú sex tak raz za polrok
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
to je fakt silaqq6600 napísal:
Steam: michalsveto