čavte...som do toho laik a mam taký problém.. mam doma graficku kartu Ati Sapphire 3870 a geforce 8500 gt a problém spočíva v tom že na starej doske som mal Ati a začala mi blnúť asi tak, že po zapnutí pc sa mi na monitore zjavovali divné farebné pásiky. Vraveli mi že je chytená grafika tak preto. Dal som tam geforce a tá už nešla vobec. Tak zasa vraveli že to bude slot na doske. Dal som tie grafiky kamošovi nech ich hodí do svojho pc a vyskúša či vôbec idú. Ati mu išla bez problémov, zaplo hru všetko v pohode, geforce nesla. Tak som pozháňal novu dosku. Všetky ostatné komponenty ostali rovnaké tj. procesor, ramka, hdd... Do novej dosky som dal Ati a zasa tie pásiky. Po niekoľkých res. pc išla normálne. Dva dni išla v pohode, hral som hry, proste parádička. A potom zasa pásiky. To už som na tie restarty nervy nemal, vymenil som ju za gforce. Tá tak isto išla v pohode nejaký čas a odrazu zase pásiky (nie presne také iste ale trocha iné ). A spráava sa tak isto ako Ati že raz ide a raz nejde. Teraz nabehla v pohode tak som to využil že sa spýtam na to niekoho kto sa do toho vyzná lebo ja sa do toho vyznám asi tak ako ryba do horskej turistiky. Tak keď vás niečo napadne tak skúse poradiť. Ďiky moc.
Pozn.: Ati mi tie pásiky hadže aj na tej úvodnej obrazovke kde sa dá dostať do biosu, geforce zatial len vo windowse.
problem s grafikou
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
Re: problem s grafikou
Skontroluj si kabel/monitor, ked to na 100percent druhemu cloveku nerobilo. Myslim ze mozno bude vadna ta 3870(pamate) a mal stastie ze mu to nerobilo.
este mozes skusit upiect tu geforce/radeon ak by si chcel,ale to uz je krajne riesenie (to skor ked ti uz vobec nepojde)
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 68&t=59168
este mozes skusit upiect tu geforce/radeon ak by si chcel,ale to uz je krajne riesenie (to skor ked ti uz vobec nepojde)
http://www.pretaktovanie.sk/phpBB3/view ... 68&t=59168
Spoiler: ukázať
no včera som čítal tie články o pečeí a poviem že fakt ma to zarazilo... dnes som sa to snažil zopakovať. Truba na 200 stupňov dal som tam Ati na 6 minút a teraz fičí ako hodinky 2 krát som ju skúšal u kamoša dvakrat nabehla potom som prišiel domov a tak isto išla dobre. Takže diki moc za radu o pečení a pred sekundov som dopiekol aj geforce a tak isto paradička tak ešte raz diki moc
- elementar
- Sponzor fóra silver
- Dátum registrácie: Ut 16. Mar, 2010, 22:34
Mne uz sa tiez podarilo "kuchtenim" zarobit 35evri len necakaj ze tie karty budu zit neako extra dlho
Spoiler: ukázať