Všeobecná diskusia
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
co sa tyka KIA, tak je pravda ze to nie je to top nepúoruchove auto, ale osobne si myslim ze urobili hodne velky skok dopredu a ich terajsie modely stoja za uvazenie. Ked zoberiem predrazene a poruchove WV tak KIA mne z toho vychadza podstatne lepsie
a co hovorite na suzuki? ich jeepy Samuraj a Vitara to su stroje do terenu, ale velmi sa mi paci aj SX4, take zenske vacsie auto
a co hovorite na suzuki? ich jeepy Samuraj a Vitara to su stroje do terenu, ale velmi sa mi paci aj SX4, take zenske vacsie auto
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
Pametam sa na starsiu Vitaru, vnutorne je to pomerne male, vzadu tak pre deti. Ale je to podobne ako CR-V, auto do lahsieho terenu, chatky v lese atd, ale do tazsieho terenu urcite nie. SX4 sa mi celkom pozdava, tyzden dozadu som sa viezol v 4x4 do strmeho zasnezeneho kopca a uplne v pohode ho vysiel. Dajako viac to zhodnotit neviem.
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Spoiler: ukázať
Klasicka sx4 je dost moc v pohode:) vzadu je na nohy viac miesta ako v oktavke,je to sranda vytacat:) s tazkou nohou spravis spotrebu cca 8-8.5l...da sa s nim vyblaznit...akurat kufor je maly
ach vy, octavkari, co ste zvyknuti na kufre ako pohrebaky
podla mna to ma kufor tak akurat, trochu vecsi od mojho, batozina pre styroch ludi by tam mala vojst uplne v pohode
podla mna to ma kufor tak akurat, trochu vecsi od mojho, batozina pre styroch ludi by tam mala vojst uplne v pohode
To buď chápeš, ale potom sa nepýtaš, alebo nevieš a potom nemá význam odpovedať.
Octavia a veľký kufor? Ale kde, primeraný, blbé je, že na úkor miesta vzadu. Navyše sa do neho zmestí o mŕtvolu menej než do môjho, kvoli blbému tvaru
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Do uzivatelskych testov by teda kludne mohli zaradit objemovy test na pocet mrtvol v priestore kufra Urcite by sa to zislo mnohym potencialnym zaujemcom o kupu daneho automobilu
Nieco v takomto zmysle, len absurdnejsie:
Naposledy upravil/-a icefire v St 15. Dec, 2010, 18:14, upravené celkom 1 krát.
ak chces hodit link na youtube, tak sa dava len ten kod, co je na konci, takto
Kód: Vybrať všetko
[youtube]30a2dpHS_TU[/youtube]
-
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 15. Júl, 2007, 08:00
mne sa páči dacia duster, väčšie chlapské auto čo zvládne aj ťažší terén, za cenu nejakého mestského malého šrotuHellAngel napísal:ale velmi sa mi paci aj SX4, take zenske vacsie auto
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
ehm, nalistuj par stran dozadu a najdes to (teda neni par stran jak par stran, v tejto teme ich tolko pribuda ze mozno aj 50 )icefire napísal:Do uzivatelskych testov by teda kludne mohli zaradit objemovy test na pocet mrtvol v priestore kufra Urcite by sa to zislo mnohym potencialnym zaujemcom o kupu daneho automobilu
/youtube
(a niezeby to mna trapilo, ale presne toto vkuse hovori Snake tak ho chcem predbehnut )
Steam: michalsveto
Mne sa lúbi tá reklama hlavne preto, že v minulosti rozprával šéf VW ako skúpia MB, a teraz jeho lookalike dali do tejto reklamy
Vysvetluj si to ako chceš, debatuje sa tu o autách (alebo veciach súvisiacich s nimi).icefire napísal:No neviem ako ty, ale mne to tu ako spam kutik pripada od zaciatku
Keď napíšeš rozumné veci Jožko, tak sa ti k tomu aj niekto rozumne vyjadrí, rv a koľko má natočené nikoho nezaujíma, ani to koľkokrát sa budeš musieť s dotyčnou osobou vyspať...Scorp napísal:milión štyri postov o tom, jak zaujímavé je, že ľad sa šmýka a jak do mňa dneska štyri razy skoro nabúral helmut na báve, ale keď sa človek spýta na konkrétnu krabicu, tak zrazu nikto nemá vodičák
.
Pravda, zabudol som vo svojej nekonečnej zadebnenosti...Snake napísal:Keď napíšeš rozumné veci Jožko, tak sa ti k tomu aj niekto rozumne vyjadrí, rv a koľko má natočené nikoho nezaujíma, ani to koľkokrát sa budeš musieť s dotyčnou osobou vyspať...Scorp napísal:milión štyri postov o tom, jak zaujímavé je, že ľad sa šmýka a jak do mňa dneska štyri razy skoro nabúral helmut na báve, ale keď sa človek spýta na konkrétnu krabicu, tak zrazu nikto nemá vodičák
farba - červená
kolesá - štyri
volant - vľavo
kufor - dobrý
a nebolo v garáži!
Me like Pentium
Ešte aké info je pán vedúci treba, aby odborná komisia vedela posúdiť vhodnosť môjho nápadu?
Me like Pentium
Baterka z teska za 40 evri, 2 roky vydrží, auto to prežije. Ložiská podľa stavu počkajú, brzdy z ebayu. Na bombu sa vys... To je investícia tak 200, maximálne 250eur. Jazdi, keď sa to vysype a oprava bude viac ako za 50, vraz to do šrotu.Scorp napísal:pretože mám na svedomí noc v base a zobratý vodičák, môžem si zobrať kia sephia zwei... treba tomu novú baterku, ložiská, brzdové obloženie a bombu na gas... najazdených 190k...rv 2000... môžem si ho zobrať za kartón non tesco vína a štyri pusy... oplatí sa do takej krabice dávať peniaze?
Druhá možnosť je to spraviť poriadne, vysypať sa do toho za liter a dúfať, že po mesiaci nekľakne motor alebo prevodovka.
A samozrejme bez toho, aby človek to auto videl poradiť ťažko.
///Povedzme si narovinu, do takého šerbla nemá význam sa vysypať. Keď chceš do auta nasypať veľa, treba zohnať také, čo za to stojí a patrične sa aj odmení
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
dufam ze na cestach budeme stratavat menej vrakov a pojazdnych rakiev:
http://natankuj.sme.sk/c/5683074/zamest ... latky.html
konecne nieco rozumne
tak pridane dalsie tankovanie, tentoraz som sa zmestil pod 11l
http://www.spotreby.cz/honda-crv-b20b3- ... -hp-a4988/
http://natankuj.sme.sk/c/5683074/zamest ... latky.html
konecne nieco rozumne
tak pridane dalsie tankovanie, tentoraz som sa zmestil pod 11l