Všeobecná diskusia
Re: Auto a dopravná debata, všetko sem
Však ale oni vedia že sa berú úplatky, to len nejaký urazený chlapík (policajt) nedošiel v uniforme, poslali ho preč, tak sa "nahneval"...všetci vieme ako to je...
.
- citronik44
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ne 11. Máj, 2008, 14:00
Aj ja som bol vcera tankovat http://www.spotreby.cz/profil.php len ma zarazilo ze ten benzin dako zdrazel, 1.305 za liter 95 je kusok dost si myslim....HellAngel napísal:dufam ze na cestach budeme stratavat menej vrakov a pojazdnych rakiev:
http://natankuj.sme.sk/c/5683074/zamest ... latky.html
konecne nieco rozumne
tak pridane dalsie tankovanie, tentoraz som sa zmestil pod 11l
http://www.spotreby.cz/honda-crv-b20b3- ... -hp-a4988/
- HellAngel
- Sponzor fóra gold
- Dátum registrácie: Po 29. Dec, 2008, 00:15
jj ten benzin ide hore, ale to je tymto obdobim. Je pred vianocami, dopyt po benzine je vysoky. ono to klesne. Dufam
NB: Asus ROG Zephyrus G14 (2022)
neklesne, sú to vydrß4nci keď sa zvyšuje, tak zvýšia hneď, keď sa má znižovať, tak dopredávajú, alebo čakajú na zvýšenie, alebo preventívne zvyšujú lebo vedia aká bude situácia na trhoch...
Ďalej sa k tomuto nevyjadrujem, nechcem prísť o svoj status na fóre (nadával by som, veľmi, ani neviete koľko námahy mi toto dalo napísať bez nadávok)
Ďalej sa k tomuto nevyjadrujem, nechcem prísť o svoj status na fóre (nadával by som, veľmi, ani neviete koľko námahy mi toto dalo napísať bez nadávok)
.
- landrower
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 16. Okt, 2009, 16:45
vieme, preto som sa napriklad k teme ceny benzinu rozhodol nic nepovedat
Steam: michalsveto
Spoiler: ukázať
[facebook]133443243347965[/facebook]
Oprite sa, relaxujte, a vychutnajte si jeden z najlepších testov jedného z najlepších áut...
Oprite sa, relaxujte, a vychutnajte si jeden z najlepších testov jedného z najlepších áut...
.
Brutalna krajina
wow..
este jak na konci dal ze "good night.." - presne ze dobru noc, mozme akurat snivat o takom aute
este jak na konci dal ze "good night.." - presne ze dobru noc, mozme akurat snivat o takom aute
- landrower
- Pokročilý používateľ
fasa auto.. skoda ze uz tieto nemaju miesto v predaji dnes viac-menej
no to veru ... nam to moze byt ozaj smutno stoho
- landrower
- Pokročilý používateľ
ale aj tak na take nidky nebudem mat a asi ani nikto z nas zejo
Anglicko je mozno pekna krajina, ale co z toho ked tam slnko skoro nesvieti a maju stale pod mrakom. Tam by som zit nechcel.
Co sa tyka toho videa tak je pkne spravene, ale nie je to z toho, ze je pan zatazeny na britske vozidla. Na ine som take od nich nic nevidel, ale ak sa mylim sem snim
Co sa tyka toho videa tak je pkne spravene, ale nie je to z toho, ze je pan zatazeny na britske vozidla. Na ine som take od nich nic nevidel, ale ak sa mylim sem snim
I found paradise, it`s Ibiza.
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
I found heaven at Decibel Outdoor festival - Beekse Bergen , ilvarenbeek, Netherland
- landrower
- Pokročilý používateľ
praveze neprsi tam viac jak tu moc... az na to ze prsi aj v zime miesto snehu obvykle... ale to je jedno to nieje predmetom tejto debaty...
inak, hej, tiez sa mi obcas zda ze hosi z TopGearu su na anglanske auta zatazeni docela...
inak, hej, tiez sa mi obcas zda ze hosi z TopGearu su na anglanske auta zatazeni docela...
Veru, taký Rover, prípadne staré MG priam milujú...landrower napísal:inak, hej, tiez sa mi obcas zda ze hosi z TopGearu su na anglanske auta zatazeni docela...
Inak starší Aston nie je tak nedostupné auto, 30 - 35 tisíc Euro nie je zase až tak nereálna čiastka.