Ahoj mohli by ste mi pomôcť prečo mi nejde zvuk? je to ntb asus eee pc 1001HA model... windows 7 starter
SS - >
http://yfrog.com/31beznzvuyqj
ovládače som stiahol z asus stránky skúšal som aj viac krát instal/unistal a nepomohlo... prosím už som bezradný
Zvuk pomoc
Re: Zvuk pomoc
no vyzerato na riadny problem, nemas moznost reinstal systemu? z obrazku sa mi zda ako by sa ti niekto hral so sluzbami, povypinal podaktore alebo podobne..
+ aby si si bol isty ze ide o software zalezitost, odporucam nabootovat do live UBUNTU cd a skusit zvuk tam. Ak pojde, zacni riesit win
+ aby si si bol isty ze ide o software zalezitost, odporucam nabootovat do live UBUNTU cd a skusit zvuk tam. Ak pojde, zacni riesit win
problém je, že to nemá cd romku... nemám jak naistal a cez usb priznám sa neviem
je toho plny internet ako nainstalovat win 7 cez usb trocha guglovania este nikoho nezabilo. Dufam ale ze win ktory budes prehadzovat je original
Chalani mam na vas otazocku. Kupil som si mysku Genius Navigator380 a prestali mi ist reproduktory, no zvuk hra v myske.
Da sa nejako docielit, aby mi sli repraky a mysku som mal iba na volanie cez VOIP alebo Skype?
Dakujem za radu vopred.
Da sa nejako docielit, aby mi sli repraky a mysku som mal iba na volanie cez VOIP alebo Skype?
Dakujem za radu vopred.