uprgrade bios
uprgrade bios
zdravim,som zaciatocnik co sa tyka biosov a preto by so sas chcel spytat.mam dosku via apollo kt133.chcel by som taktovat ale bios mi to neumoznuje,pomohol by upgrade biosu?ak ano ako najst ten vhodny pre moju dosku?rad by som konkretnejsiu odpoved.diky moc.
Comby napísal:Konkretnu odpoved nedostanes pokial nenapises vyrobcu, presny typ a reviziu dosky. Tiez je dolezite ci mas BIOS Award(Phoenix) alebo AMI. Podla mojho skromneho nazoru, ked ti terajsi BIOS neumoznuje taktovat, nepojde to ani s novym.
dosku mam ako som uz povedal AMPTRON via apollo kt 133,revizia je A ine detaily su AMPTRON k7-805LR.viete mi teraz poradit?
hodim AMPTRON k7-805LR do google a maaaam.St0rM napísal:Comby napísal:Konkretnu odpoved nedostanes pokial nenapises vyrobcu, presny typ a reviziu dosky. Tiez je dolezite ci mas BIOS Award(Phoenix) alebo AMI. Podla mojho skromneho nazoru, ked ti terajsi BIOS neumoznuje taktovat, nepojde to ani s novym.
dosku mam ako som uz povedal AMPTRON via apollo kt 133,revizia je A ine detaily su AMPTRON k7-805LR.viete mi teraz poradit?
strasne tazke....
a inak tiez som si nevsiemol ze by si to spominal...
>>St0rM:
Prepac, ale fakt si nenapisal, ze sa jedna o AMPTRON...
Co sa tyka tvojej dosky, s nou toho vela nenarobis. Na webe AMTRON je len BIOS zo dna 12.12.2000 pre K7-M805LMR, co bude asi totozny s tym, co mas. Na 99,99 % sa jedna o nejaku orezanu verziu nejakej ECSky, potazmo PCChipsu. Na overclocking s nou zabudni, tu nepomoze ani novy BIOS.
OT: kde si ju vlastne zohnal? O takej firme som este nepocul.
Prepac, ale fakt si nenapisal, ze sa jedna o AMPTRON...
Co sa tyka tvojej dosky, s nou toho vela nenarobis. Na webe AMTRON je len BIOS zo dna 12.12.2000 pre K7-M805LMR, co bude asi totozny s tym, co mas. Na 99,99 % sa jedna o nejaku orezanu verziu nejakej ECSky, potazmo PCChipsu. Na overclocking s nou zabudni, tu nepomoze ani novy BIOS.
OT: kde si ju vlastne zohnal? O takej firme som este nepocul.