Ahojte, ja viem... znie to divne ale pri castom pouzivani notebooku na skype video volanie zacne byt zaujimava aj taka vlastnost ako je citlivost web kamery pri nizkom osvetleni. Ake mate skusenosti vy ? Ja mam Asus a vecer je to slabota takze musim stale svietit velkym svetlom na rozdiel od Aceru ktoremu v pohode staci aj svetlo z monitoru co Asusu nehorzi. Oni si to aj reklamuju ako "webcam optimized for low-light video conferencing" (vid obrazok).
Ako su na tom Vase notebboky a ich znacky ? Premyslam nad novym a toto bude jedno z kriterii ktore mozu zohrat ulohu.
Dik.
==================
Asus Eee PC 1000HE = zla viditelnost za sera v tme nie je ziaden obraz a monitor nestaci osvetlit
Acer Travemate cosi = vyborne aj pri svetle iba z monitora v noci
notebook web camera pre low light (osobne skusenosti)
- panasonic650
- Používateľ
- Dátum registrácie: Ut 13. Jan, 2009, 23:24
- panasonic650
- Používateľ
Re: notebook web camera pre low light (osobne skusenosti)
Rad by som pripomenul tuto temu.... Prosim podelte sa so svojou skusenostou. Vdaka.
Nebude to preto, ze ten Asus ma 0.3 Mega Pixel Video kameru a ten Travelmate cosi 1.3 Mega Pixel Video kameru ? ...
amat victoria curam
- panasonic650
- Používateľ
neide o MP ale o to ako reaguje na Low Light podmienky...
Ide mi v tejto teme hlavne o to aby som sa ja a ostatni dozvedeli o tom ako su na tom ine znacky a modeli NB.
mozno som sam koho to zaujima... no co uz...
Ide mi v tejto teme hlavne o to aby som sa ja a ostatni dozvedeli o tom ako su na tom ine znacky a modeli NB.
mozno som sam koho to zaujima... no co uz...