steam aneb wings of prey
steam aneb wings of prey
Zdarec ... mam silno evokujucu otazku
kupil som si cez steam hru wing of prey a po nainstalovani a spusteni som zadal aktivacny kluc a zaktivoval hru .. a tu sa crta moja otazka ..po zhliadnuti okna ktore namna vyskocilo .. bla bla activation left 3
To mam tomu rozumiet tak ze to este 3x nainstalujem zaktivujem a potom to mozem smarit ?
Len mi nepovedzte ze ano lebo prisam bohu je..m cely steam do .....
kupil som si cez steam hru wing of prey a po nainstalovani a spusteni som zadal aktivacny kluc a zaktivoval hru .. a tu sa crta moja otazka ..po zhliadnuti okna ktore namna vyskocilo .. bla bla activation left 3
To mam tomu rozumiet tak ze to este 3x nainstalujem zaktivujem a potom to mozem smarit ?
Len mi nepovedzte ze ano lebo prisam bohu je..m cely steam do .....
Re: steam aneb wings of prey
toto stoji v popise hry
"3rd-party DRM: FrontLine ProActive
3 machine activation limit"
aj to bol dovod preco som ju nebral, aj ked len 5€
"3rd-party DRM: FrontLine ProActive
3 machine activation limit"
aj to bol dovod preco som ju nebral, aj ked len 5€
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Sony WH-1000XM4 | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
Tak ale ako na 3 rozdielne masiny ?
hej, 3 instalacie
tak ale na 3 PC(zmena HW) ? alebo 3x na jednom ? ak prva moznost tak este ako ok, ale aj tak abslutne nepochopitelne ..
BTW .. ja to nikde v popise nevidim ...
edit .. aha uz to vidim, ... hmm
BTW .. ja to nikde v popise nevidim ...
edit .. aha uz to vidim, ... hmm
3 machine znamena 3 rozne pc, otazka je aka cast hardweru staci aby sa zmenila a bude to pocitat ako dalsie pc
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Sony WH-1000XM4 | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4
No to netusim .. ako zavrem vsetky oci a za 5e .. to prezijem .. ale ako keby som za to dal 25e tak ako .... budem si tieto popisi viac vsimat
vdaka ..
vdaka ..
Ked uz tu mam vlakno ..este by som rad vedel ... davnejsie som si kupil orangebox HL2 .. len na ten som si vtedy vytvoril ine konto ako mam teraz .. jemozne to v starom konte nejak deaktovovat aby som to mohol pouzivat v novom ?
medzi uctami sa hry prenasat nedaju
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Toto som chcel aj ja ze prehodit z uctu na druhy. Skoda ze sa to neda.
Spoiler: ukázať
Mno tak aspon dakujem za odpoved .