sekani her
- termy3
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Pi 03. Feb, 2006, 02:00
sekani her
cau lidi, mam takovy problem pøi hrani her se mi stava, ze se hra zacne sekat, indikace prace HDD intenzivnì blika, jako by disk nìco nacital, a strasnì to zpomaluje hru, grafikou to neni pøi hrani mam 50 snimkù za s, ale jak zacne disk nacitat zpomalise to, nevite cim by to mohlo byt, mam disk Western Digital WDC WD120JB-00GVC0,grafiku GeForce 6600 GT taktovanou 500/1000@550/1100, procesor intel p4 2,66@2,8 diky moc za odpovìdi
- termy3
- Nový používateľ
sekani her
ramku mam 512 Goodramm DDR2 533 MHz
- termy3
- Nový používateľ
nevis o nìjakem softweru, ktery by mi pomohl, a dìla to pøi most wanted i pøi quake 4Jery973 napísal:Robi to iba pri jednej hre, alebo pri vsetkych? Nevsimol si si, ci je to aj po najakom casovom intervale? Asi by bolo dobre zaobstarat soft na sledovanie HDD a jeho cinnosti a co ho vytazuje ... Ked pride ten spravny okamih tak sup spat do win a kuknut to ...
- termy3
- Nový používateľ
antivir mam avg 7, asi to bude ramkou mam jen 512, co ty na totermy3 napísal:nevis o nìjakem softweru, ktery by mi pomohl, a dìla to pøi most wanted i pøi quake 4Jery973 napísal:Robi to iba pri jednej hre, alebo pri vsetkych? Nevsimol si si, ci je to aj po najakom casovom intervale? Asi by bolo dobre zaobstarat soft na sledovanie HDD a jeho cinnosti a co ho vytazuje ... Ked pride ten spravny okamih tak sup spat do win a kuknut to ...
Moze to byt samozrejme aj tym, ze mas malo RAM a Windows swappuje kvantum dat na disk, ale pre istotu mi pozri v registroch ake mas nastavene tieto hodnoty:
Kluc v registri (pozri pomocou REGEDIT):
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
Tieto DWORD hodnoty:
LargeSystemCache = ???
SystemPages = ???
WriteWatch = ???
IOPageLockLimit = ???
SecondLevelDataCache = ???
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management
Tieto DWORD hodnoty:
LargeSystemCache = ???
SystemPages = ???
WriteWatch = ???
IOPageLockLimit = ???
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.
- termy3
- Nový používateľ
LargeSystemCache = 0subz3ro napísal:Moze to byt samozrejme aj tym, ze mas malo RAM a Windows swappuje kvantum dat na disk, ale pre istotu mi pozri v registroch ake mas nastavene tieto hodnoty:
Tieto DWORD hodnoty:
LargeSystemCache = ???
SystemPages = ???
WriteWatch = ???
IOPageLockLimit = ???
SystemPages = c3000
WrieWatch = jsem nenasel
IOPageLockLimit = jsem nenasel
SecondLevelDataCache = 0
ja si nemyslim ,ze to je ramkou, ja som na 512mb hraval uplne v pohode, win XP.(samozrejme na 100% to vylucit nemozem ,ze to neni ramkou).termy3 napísal:myslel jsem si to, diky za potvrzenicrux2005 napísal:jo ,bude to ramkou
Mne sa totizto taketo nieco stavalo(pri 1GB ramky) a potom som zistil ,ze sa mi po starte zapinal nejaky debilny program, ani neviem co robil ale ked som dal ctrl.alt.delete a pozrel som si ktora aplikacia kolko zatazuje CPU tak tam som zistil ,ze nejake svinstvo mi "zabija" CPU.Ked to pojde tak skus sa mrknut cez ctr.alt.del ci tam nemas nejaky podobny problem.
A este jedna vec ,nemas na nejakom disku malo miesta?
co by malo dopad na pracu s virtualnou pametou...
- termy3
- Nový používateľ
mam dva disky jeden rozdìleny na dva sektory, na prvnim sektoru 10 GB volny (ten je i systemovy)na druhem sektoru 80 GB volny, druhy disk je volny cely 120 GBUnited napísal:ja si nemyslim ,ze to je ramkou, ja som na 512mb hraval uplne v pohode, win XP.(samozrejme na 100% to vylucit nemozem ,ze to neni ramkou).termy3 napísal:myslel jsem si to, diky za potvrzenicrux2005 napísal:jo ,bude to ramkou
Mne sa totizto taketo nieco stavalo(pri 1GB ramky) a potom som zistil ,ze sa mi po starte zapinal nejaky debilny program, ani neviem co robil ale ked som dal ctrl.alt.delete a pozrel som si ktora aplikacia kolko zatazuje CPU tak tam som zistil ,ze nejake svinstvo mi "zabija" CPU.Ked to pojde tak skus sa mrknut cez ctr.alt.del ci tam nemas nejaky podobny problem.
A este jedna vec ,nemas na nejakom disku malo miesta?
co by malo dopad na pracu s virtualnou pametou...
Skus nastavit nasledovne- malo by to pomoct:termy3 napísal:LargeSystemCache = 0
SystemPages = c3000
WrieWatch = jsem nenasel
IOPageLockLimit = jsem nenasel
SecondLevelDataCache = 0
IOPageLockLimit = 8000
SecondLevelDataCache = 400
WriteWatch = 1
Nie som si isty, ci mas P4 s 512kb L2 cache alebo s 1MB L2 cache... ak mas s 512kb tak nastav SecondLevelDataCache = 200, ale toto by nemalo mat az taky markantny vplyv na tvoj problem ako tie zvysne 2 hodnoty
There are 10 types of people in the world. Those who know binary and those who don't.