JozkoMrkvicka napísal:
....skor ma zaujima ci neviete ci su vobec nejake servre kde sa striedaju mapy s vietnamu a bc2 ?
Nie ziadne take servery nie su a zrejme ani nebudu, pretoze bud je BFBC2 klasika mappack alebo Vietnam mappack.
Po kazdej zmene na balik map klasika/vietnam treba totizto restartovat server....
BF3 Soldier: Andy2305 STEAM Profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019604950/ TS3 server |DayZ - Battlefield 3 - Arma II + OA - Arma III|: ts3.fastline.cz: 9987
do prvheho postu tohoto topicu
inac oplati sa mi na GOL davat magnum ammo? ked strielam a ak sa da tak na hlavu. A m95kou+magnum sa da killnut niekto zo 100perc. hp ked strelim do tela na taku dlhsiu vzdialenost?
Nie neboj sa - aj ja som v minulosti posielal kluc ku booster packom do BF2 a bez najmensich problemov....
Co sa tyka obchodu zavvi.com a inych.....takisto nebude ziaden problem, EA potrebuje kluc kvoli overeniu/sparovaniu s tvojim profilom.
BF3 Soldier: Andy2305 STEAM Profil: http://steamcommunity.com/profiles/76561198019604950/ TS3 server |DayZ - Battlefield 3 - Arma II + OA - Arma III|: ts3.fastline.cz: 9987
zacina sa to kvalitne ..kur...t .. de clovek pride sa len kempi v takom meritku ze to neni normalne .. zasrani zasraty pysky roztrepat .. to na vlajku ani bohovy nepojdu okolo pozasivany po budovach po kriakoch v kazdej dzure a caka ... lamerina najhrubsieho zrna ..
FEAR napísal:zacina sa to kvalitne ..kur...t .. de clovek pride sa len kempi v takom meritku ze to neni normalne .. zasrani zasraty pysky roztrepat .. to na vlajku ani bohovy nepojdu okolo pozasivany po budovach po kriakoch v kazdej dzure a caka ... lamerina najhrubsieho zrna ..
Ludia su na to zvyknuti z COD/CS. Nikdy ale nepochopim co je na tom zabavne, zabava je prave v nepredvidanych close combat situaciach ked zabocis za roh a tam stoji nepriatel .
No ja z CS-ka na to zvyknuty niesom ..nikdy som to nehral .. samozrejme ze na BF2 sa kempilo ..aj na BFBC 2 ale toto co sa posledne robi je kolosalne ... astronomicke ... poste su 3vlaky stoho jednu mame ale tu nam ani za boha nikto nechce vziat .. vsetci su krase dookola rozostaveny a cakaju .. sak my sa rodime a oni z krikov okien zovsadial ..keby na ceste lezalo smradlave hovno aj v nom je niekto zadrbany a caka ... naskutocne nieco .. Ma cenu niekde nieco podnikat ? nema .. ja napriklad od kedy to hram m-comy neberiem ..ked mam 20-30 za rok ci kolko tak asi vela .. pretoze ked tam pridem moj tim ma nepodrzi kazdy niekde v riti je len nie niekde kde by ma kryl a samozrejme dostanem nakladku kym to aktivujem .. ako nasram .. nech tam chodia borci .. a ja aspon sa budem snazit toho odvazlivca sam kryt .. ... je to bieda ..
kolosalne obdivujem tych sniprov na conqueste .. napr. arica harbor .. ich absolutne taka vlajocka nezaujima .. ide uplne nakraj mapy na kopec tam polozi tu smradlavu rit a bude tam cucat ..
inak som si nevsimol zeby fungovalo 2s po spavne v necinnosti ma nezamorduju .. veselo to nefunguje .. (aspon mne )
Naposledy upravil/-a FEAR v Ut 28. Dec, 2010, 17:00, upravené celkom 1 krát.