Battlefield: Bad Company 2
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 13. Jún, 2008, 20:01
Re: Battlefield: Bad Company 2
vravis ze vietnam suck ,ze sami camper ?
nebolo to mierene na vietnam .. spominam aricu harbor ..atd .. takze klasiku ..
-
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ut 21. Apr, 2009, 16:21
kvoli tomu nemam rad conquest v bc2 ..
a to sa netyka len conquestu ... stale rovnaky scenar ..5 ludi sa snazi ist dopredu a ostatok .. kopce ala kriky sniperina ...
a to ze sa v tejto hre neda lahnut je to najlepsie co sa mohlo stat .. lebo to uz by bol klinec do rakve ..
a o claymore ani nehovoriac .. to by bolo ... to na to nieje ani pomenovanie ,... na BF2 ked trafil clovek server tak to bolo vsade .. vsade ..vsade
a to ze sa v tejto hre neda lahnut je to najlepsie co sa mohlo stat .. lebo to uz by bol klinec do rakve ..
a o claymore ani nehovoriac .. to by bolo ... to na to nieje ani pomenovanie ,... na BF2 ked trafil clovek server tak to bolo vsade .. vsade ..vsade
- killswitch
- VIP
- Dátum registrácie: Pi 21. Jan, 2005, 20:00
ja hravam aricu a tiez casto za recon. ide o to, ze ako sniper im davam pozor na chrbat a spotujem im. snad necakas, ze tam nabehnem s devinou do stredu mapy.
ine je, ak je v teame vela sniperov, to beriem inu triedu a skusam to inak ;-)
ine je, ak je v teame vela sniperov, to beriem inu triedu a skusam to inak ;-)
- jackhammer
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 29. Nov, 2008, 18:35
no s tymi pozasivanymi saplavcami je to tazke,minule som hral na servri kde boli max. 3 sniperi na team,to uz bolo trosku lepsie
ako novy hrac tejto hry som prekvapeny kolko cheaterov je tuto,ked to porovnam s teamfortress 2,niekedy za hru dostanu ban aj traja a este jedna kuriozitka-niesom nejaky skuseny hrac online hier ale tych 1700 hodin tam bude-ale za cely ten cas som nevidel v chate tolkokrat slovo noob
ako novy hrac tejto hry som prekvapeny kolko cheaterov je tuto,ked to porovnam s teamfortress 2,niekedy za hru dostanu ban aj traja a este jedna kuriozitka-niesom nejaky skuseny hrac online hier ale tych 1700 hodin tam bude-ale za cely ten cas som nevidel v chate tolkokrat slovo noob
Spoiler: ukázať
- k0rben
- Používateľ
- Dátum registrácie: So 23. Feb, 2008, 14:00
toto +1killswitch napísal:sniper
dnes som si zahral fajn na slovak bc, pepox a john j.r tam boli, a dostal som aj kick za teamshooting heli proste situacia ked su dvaja s mojho squadu v apachi, idu pristat a opravit. Ja som na zemi inzinier a idem im naproti, pilot tiez inzinier vystupi a opravuje a zrazu mu do heli nasadne daky debilko co tam bezal cez pol mapy a ukradne mu ju...tak hybaj gustav na plece a dostal ze mu to zacalo heli tocit kvoli riadeniu a padol. A kick
Jj dnes fajne hra. Ten Pepox mi to poriadne natieral celý čas! Je dobrý...
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
tak som si zahral po dlhom case Rush a este aj v novej mape a musim sa pochvalit ze som mal KD 2/13 ,neviem ci tam boli prave vsetci cheateri ,alebolo to dost nehratelne..zas na druhu stranu hral som to rush-mapu prvy krat
No tak urcite to ze nepoznas teren robi dost ..takze by som v tom hladal hlavny dovod..
BTW .. tak ako pozeram tak statistiky by mali byt asi znova spustene .. len zrejme je velky napor tak sa neviem vtesnat ani do 500 pri refresi ... skusam to uz hodnu chvilu ale nic .. skace to tam z 501-505 .. full .. tak chce to cas
BTW .. tak ako pozeram tak statistiky by mali byt asi znova spustene .. len zrejme je velky napor tak sa neviem vtesnat ani do 500 pri refresi ... skusam to uz hodnu chvilu ale nic .. skace to tam z 501-505 .. full .. tak chce to cas
- Zoltan Balaton
- Pokročilý používateľ
cloveka to ani velmo nebavi ist do novych map,kde su uz zohrati ludia..trochu to frustruje..inak hravate tie nove mapy..ci uz vsetci drvite len vietkong?
- k0rben
- Používateľ
Kua teraz som hral pred 5 minutami na SBC a kickli ma za "cheating" potom ako som asi 3 krat za sebou vystrelil pilota z blackhawku a znicil som im polku basu takto mi este v zivote neslo za recona. Pepox povedz svojim adminom ze niesom cheater.
hravam nove stare vsetko aj vietnam.
hravam nove stare vsetko aj vietnam.
tak asi niekomu praskli nervy :/ nebol som tam takze neviem, ale musel si mat obrovske stastie ked 4x za sebou vystrelis pilota z heliny...je to cudne na lvl 19 tak asi preto. Ale kazdopadne cheater niesi
- k0rben
- Používateľ
Dik, dnes vecer mi mimoriadne slo, 2 krat som dal blackhawka vo vzduchu a 1 raz na zemi (pilota) + tych na zemi do okola na valparaiso z majaku a hral sa rush. Skoda musim cakat lebo vzdy ked sa napojim hned ma zase kickne.
//teraz som na bobikoch
//teraz som na bobikoch
to aby si si dal pauzu ty si to tam dnes drtil uz od tusim min. 21:00 odkedy som sa tam ja napojil...
btw: nw niekto ako prist k tym SPECACT zbraniam v hre?? M16A2, UMP-45, MG3 a M95... uz som zopar hracov nasiel takych co s tym pobehovali
EDIT: tak uz viem ako, treba si kupit SPECACT KIT upgrade za 5€
btw: nw niekto ako prist k tym SPECACT zbraniam v hre?? M16A2, UMP-45, MG3 a M95... uz som zopar hracov nasiel takych co s tym pobehovali
EDIT: tak uz viem ako, treba si kupit SPECACT KIT upgrade za 5€