zaujal ma settlers 7, ale čo vravia naši steam experti na túto akciu? žije vôbec MP? či je to v podstate čisto SP hra?
Steam digitalna distribucia hier
Re: Steam Digital Distribution Deals+NAHRADA SKRIPTU
keďže tu môj dotaz nejako zanikol v hŕbe iných dotazov, tak sa opýtam ešte raz:
s pozdravom, crux.
Je mi blbé sa pýtať ale predsa, nieje tu niekto taký čo by mi toho half-life 1 poslal ako darček na steam ? Zaplatil by som na účet hneď (predom alebo po) cez e-banking. Bo dnes sú banky zavreté a tú kreditku nevybavím taže či by tu nebol taký ochotný. Sú to len dve eurá ktoré pošlem obratom na Váš účet.
btw : akcia platí do 19:00
btw : akcia platí do 19:00
- SDW_Q
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 12. Okt, 2008, 23:00
a neda sa ti zmenit ten limit cez internet banking? ja som si to sam zmenil za minutu bez cakania v rade a bez poplatku - ucet mam v sporitelni.
to nieje myslím limit, ide o to že niesú tie platby povolené ...
mimochodom už nepotrebujem, našiel som človeka čo mi to pošle ako darček .... a rovno kúpim ten HL complete pack
mimochodom už nepotrebujem, našiel som človeka čo mi to pošle ako darček .... a rovno kúpim ten HL complete pack
- SDW_Q
- Nový používateľ
- Dátum registrácie: Ne 12. Okt, 2008, 23:00
mam visa electron presne ako si pisal a tiez mi neslo kupovat zo steamu a paypal mi kartu tiez nebral.. zvysil som si limit e-platieb z 0 na 80€ a vestko odvtedy facha uplne bez problemov tak ako ma
zaujímave, pozreli sme na i-banking a prisampánabohu tam bolo že povolené internetové platby : 0,00 e ... zdvihli sme na 20 eur , uvidíme kedy to schvália ...
//LOOL ono to fakt funguje, dik moc za rady, zachránil si ma ))
//zakúpil som HL complete pack za 6.99 eur, a pridalo mi to aj portal first slice, čo to je ? pri stiahnutí to ukazuje 5 GB
//LOOL ono to fakt funguje, dik moc za rady, zachránil si ma ))
//zakúpil som HL complete pack za 6.99 eur, a pridalo mi to aj portal first slice, čo to je ? pri stiahnutí to ukazuje 5 GB
Naposledy upravil/-a Lithil v Ne 02. Jan, 2011, 15:24, upravené celkom 2 krát.
- icefire
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: So 01. Nov, 2008, 19:48
Nik neviecrux2005 napísal:keďže tu môj dotaz nejako zanikol v hŕbe iných dotazov, tak sa opýtam ešte raz:
zaujal ma settlers 7, ale čo vravia naši steam experti na túto akciu? žije vôbec MP? či je to v podstate čisto SP hra?
http://forums.steampowered.com/forums/s ... ?t=1695429
Spoiler: ukázať
- mohamed
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Ne 23. Dec, 2007, 08:00
Od kedy stoji hl complete 6.99 ? Teraz pozeram na steam a stoji 4.19..Lithil napísal://zakúpil som HL complete pack za 6.99 eur, a pridalo mi to aj portal first slice, čo to je ? pri stiahnutí to ukazuje 5 GB
- hulo92
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Pi 06. Feb, 2009, 19:50
pre tych co vlastnia left 4 dead 1 alebo 2 maju nizsiu cenu, ja tam mam tiez taku cenu
zo stranky http://thesettlers.us.ubi.com/the-settl ... -features/crux2005 napísal:keďže tu môj dotaz nejako zanikol v hŕbe iných dotazov, tak sa opýtam ešte raz:
Game Modes
Single Player Campaign: The single player campaign follows the story of Princess Zoe as she attempts to wrest the kingdom of Tandarin away from usurpers and restore it to its former glory. The first maps of the campaign also serve as a tutorial about the features and play of Settlers 7. We recommend that new players start with the campaign for that reason. After mastering the campaign you will be ready for the greater challenges of skirmish and multiplayer games.
Skirmish: These maps are played solo against computer-controlled opponents. Skirmish games allow you to set your own pace and explore different game strategies. They can be saved and restored for completion later, which may be convenient for players with limited time.
Multiplayer: These are played online against other human players (or in combination with some AI players). This interaction with other people provides the most challenging games and offers the opportunity for social interaction with friends and new acquaintances across the world. When you launch a multiplayer game the Settlers 7 site will match you up with others looking to play. You may arrange to meet and play with friends you already know. The results of online games are tracked by the Settlers 7 site and rankings of player wins and losses are presented on ladders for all viewers to see.
takze je MP
to, že MP je, mi bolo hneď jasné, lebo som si to prečítaj na steame
otázka bola, či MP "žije", teda či je dosť ľudí čo to hrá a pod.
otázka bola, či MP "žije", teda či je dosť ľudí čo to hrá a pod.
s pozdravom, crux.
Takze dnes su v ponuke "top deals" z celeho obdobia zliav. Pre mna dost sklamanie tento rok, kupil som iba jednu hru.
v top deals chyba nepochopitelne crysis
inak tento rok som kupil:
Puzzle Quest
Neverwinter Nights 2: Platinum
Mafia II
Mafia II: Joe's Adventures
Borderlands: Zombie Island of Dr. Ned
inak tento rok som kupil:
Puzzle Quest
Neverwinter Nights 2: Platinum
Mafia II
Mafia II: Joe's Adventures
Borderlands: Zombie Island of Dr. Ned
AMD Ryzen 7 2700X/SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 | Gigabyte B450 AORUS PRO | Kingston HyperX Predator 16 GB 3333MHz | MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X | Samsung 970 Evo Plus 500GB | WD60EFAX | WD80EFAX | Seasonic Focus GX 650W | SilentiumPC Signum SG1M | Razer DeathAdder V3 | Genius SlimStar 130 | Genius SP-HF 1250B | Sony WH-1000XM4 | Dell S2721DGFA | Sony WH-1000XM4