Zdravím, prednedávnom som klonoval 500GB. na 250GB HDD programom Acronis Migrate Easy. Ten partície (2 partície, 1.) systém, 2.) multimédiá) upravil tak, aby sa mi vošli na 250GB. HDD. Ja som ale chcel preklonovať len partíciu so systémom, nikdy som tam ale takú možnosť nenašiel (klonoval som 3x, furt obi2 partície).
No ale ide o to, že hoci mi OS beží z 250GB. ale programy (odkazy atď.) mi to spúšťa z 500GB. Neexistuje dajaký program, ktorý by akoby skryl všetky súbory na tej partícii resp. nasimuloval čo by sa stalo ?
Zatiaľ to vidím tak, že buď budem musieť prepísať všetky odkazy na programy (aj spúšťacie atď.) alebo dajak zmeniť písmeno partície, čo, čo som sa dočítal, nebude až také ľahké ?
Nejaké rady, tipy ?
Ďakujem.
Doupravovanie klonovaného HDD
- XZKX
- Čierna listina bazáru
- Dátum registrácie: Ne 09. Aug, 2009, 19:42
Doupravovanie klonovaného HDD
Pioneer. Audio Technica. Sony. Intel. Microsoft.
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Re: Doupravovanie klonovaného HDD
UP, prosím, pomožte
- shiro
- Pokročilý používateľ
- Dátum registrácie: Št 21. Dec, 2006, 02:00
ak chces zmenit pismeno systemovej particie kde mas windows, to nezmenis nijak.
zmenit pismeno inej particie sa da v pohode cez spravcu diskov vo windowse. Na particii nesmu byt nijake syst. data, niac to nezmenis. Uvidis pri skusani ci ti to dovoli.
Inac klonovat vacsi disk na mensi je vzdy hovadina. V pripade particii sa to da ale mozno to ten soft nevie ako si pisal. Napr. Norton ghost z hiren's boot cd to dokaze.
zmenit pismeno inej particie sa da v pohode cez spravcu diskov vo windowse. Na particii nesmu byt nijake syst. data, niac to nezmenis. Uvidis pri skusani ci ti to dovoli.
Inac klonovat vacsi disk na mensi je vzdy hovadina. V pripade particii sa to da ale mozno to ten soft nevie ako si pisal. Napr. Norton ghost z hiren's boot cd to dokaze.
Ryzen 7 3700X | SilentiumPC Fera 3 | Asrock X570M Pro4 | Patriot Viper 4 Blackout 16GB DDR4-3600 CL17 | Gainward RTX4060 Ti Pegasus 8GB | Samsung 970evo Plus 250GB NVMe | Corsair MP510 1TB NVMe | Samsung 980 Pro 2TB NVMe | Corsair RM550x | 32" Samsung ViewFinity S60UA | 3x Noctua NF-S12B redux 1200 PWM
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
Xiaomi Mi 9 Lite 64GB
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Ano, klonovať väčší disk na menší je fakt hovadina. Mojím zámerom ale bolo klonovať len partíciu s OS, čo ale Acronis Migrate Easy očividne nedokáže. Skúsim ešte ten Norton Ghost, ak stále to bude pochybné, tak inštalácia OS nanovo ...
Acronis Migrate je robený na úplne inú vec než popisuješ, na toto sa používa Acronis TrueImage.
.
- XZKX
- Čierna listina bazáru
Nevadí Už to mám vyriešené nanovo inštalovaným OS Díky za rady